....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΗ ΕΊΝΑΙ Η ΓΟΥΕΝΤΙ ΚΟΝΕΛΙ Η ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ! (PHOTOS)

Και το όνομα αυτής, Γουέντι Κόνελι! Ποια είναι η Ολλανδέζα που φαίνεται πως έχει μπει στη ζωή του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.

Πριν από περίπου εννέα μήνες, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου έφυγε από το Καστρί, όλοι μιλούσαν για τον επικείμενο χωρισμό του, ενώ λίγο αργότερα ήρθαν στην επιφάνεια και οι πρώτες φήμες για μία γυναίκα από την Ολλανδία που του έχει κλέψει την καρδιά.

Οι φήμες αυτές φαίνεται πως επιβεβαιώνονται φέτος το καλοκαίρι στη Σκιάθο, όπου ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την συγκεκριμένη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Spirto, ονομάζεται Γουέντο Κόνελι και διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της.

Το... who is who

Είναι χωρισμένη και έχει δυο παιδιά, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, κάτι που είναι κοινό στοιχείο και με τον... Γιώργο παπανδρέου, ο οποίος επίσης δεν έχει πάρει διαζύγιο με την σύζυγό του, Άντα.

Πηγή φωτό: Εφημερίδα SpirtoΠηγή φωτό: Εφημερίδα Spirto

Η Γουέντι Κόνελι ζει μόνιμα στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ, όπου εργάζονταν ως γυμνάστρια. Το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει δικό της γυμναστήριο και αναλαμβάνει ατομικές προπονήσεις, ενώ επισκέπτεται συστηματικά την χώρα μας τουλάχιστον τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Πηγή φωτό: Εφημερίδα SpirtoΠηγή φωτό: Εφημερίδα Spirto
Πηγή φωτό: Εφημερίδα SpirtoΠηγή φωτό: Εφημερίδα Spirto

Η μία της κόρη ζει μόνιμα στη Σκιάθο, βασικός λόγος για τον οποίο επισκέπτεται το πανέμορφο ελληνικό νησί τόσο συχνά, ενώ όσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό άνθρωπο, αρκετά επικοινωνιακό και γοητευτικό.

Γνωριμίες...

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως η πρώτη γνωριμία μεταξύ του πρώην πρωθυπουργού και της Γουέντι έγινε ένα πρωί του περυσινού καλοκαιριού στη Σκιάθο, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου ετοιμάζονταν για το αγαπημένο του σπορ, το κανό και εκείνη έκανε τζόγκινγκ.

Πηγή φωτό: Εφημερίδα SpirtoΠηγή φωτό: Εφημερίδα Spirto

Η λατρεία για τα σπορ ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν να συζητούν, ενώ ένα χρόνο μετά ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να έχει γνωρίσει τη Γουέντο Κόνελι και στην αγαπημένη του κόρη, Μαργαρίτα, η οποία επίσης βρίσκεται στη Σκιάθο.

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως οι τρεις τους έφαγαν σε ταβέρνα του νησιού, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν είναι ιδιαίτερα... ζεστός σχετικά με το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε τρίτο γάμο.

Πηγή: Εφημερίδα Spirto

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments