..

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ 89ΧΡΟΝΟΥ

 

 

 

 
Οι δράστες είχαν μπει παράνομα στο σπίτι του 89χρονου και με τη χρήση βίας και την απειλή κυνηγετικού όπλου τον ακινητοποίησαν και τον λήστεψαν.

Στη σύλληψη πατέρα και γιου στην περιοχή των Γιαννιτσών για ληστεία σε σπίτι 89χρονου προχώρησαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας.

Πρόκειται για ληστεία που είχε σημειωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Πέλλας.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης της Ανακρίτριας Γιαννιτσών, ένας 45χρονος και ο 21χρονος γιος του.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, μπήκαν παράνομα στο σπίτι του 89χρονου και με τη χρήση βίας και με την απειλή κυνηγετικού όπλου τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και ένα χρυσό δαχτυλίδι που φορούσε, αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα.

Ο ηλικιωμένος είχε διακομισθεί σε νοσοκομείο της Πέλλας για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Επίσης κατασχέθηκε το όχημα ιδιοκτησίας του 21χρονου, το οποίο χρησιμοποίησαν ως μέσο μεταφοράς για τη διάπραξη της ληστείας.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών τους, καθώς και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.
,

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments