....

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ;

efraim_teleytaia

Τι θα γίνει αν ανοίξει το στόμα του ο Εφραίμ; Ποιοι θα συναυλίζονται… αύριο μεθαύριο, μαζί του στην αυλή του Κορυδαλλού; Αν πραγματικά ειπωθούν όλα όσα περιμένει και ο κόσμος να ακούσει τότε σίγουρα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για κάποιους πολιτικούς από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

 

Η υπόθεση του Βατοπεδίου «ακουμπάει» και το Νομό Πέλλας με τη γνωστή υπόθεση της ανταλλαγής των 180 στρεμμάτων – φιλέτο στον π. Αγ. Αθανάσιο. Το άτομο που ενημέρωσε τον επιχειρηματία Πάπιστα για το «φιλέτο» αυτό είναι από την Έδεσσα και εμείς το γνωρίζουμε. Το ζήτημα θα είναι μην τυχόν ανακατευτούν πολλά πράγματα και βγουν στη φόρα πράγματα και θάματα…

Εντωμεταξύ όλα τα σύγχρονα μέσα που μας δίνει η τεχνολογία έχει επιστρατεύσει η Μονή Βατοπεδίου για να πιέσει για την αποφυλάκιση του Εφραίμ.

Έχουν δημιουργηθεί σελίδες με υποστηρικτές του τόσο στο Facebook όσο και στο Twitter, όπου όμως διαβάσαμε και αρκετά αρνητικά σχόλια για τον ηγούμενο.

«Απεχθές δικαστικό «έγκλημα» χαρακτηρίζει το όλο θέμα η ομάδα των υποστηρικτών του Εφραίμ, χαρακτηρίζοντας άδικη την προφυλάκιση του.

Άδικη ή όχι θα το δείξει η ιστορία. Πάντως απέναντι στο Νόμο όλοι πρέπει να αντιμετωπίζονται το ίδιο.

Και για να θυμίσουμε στον κόσμο ότι ο Ηγούμενος Εφραίμ είχε επισκεφτεί την Έδεσσα μεταφέροντας την Τίμια ζώνη το 2003, και την τελευταία φορά το 2007.

Σχόλια - Facebook Comments