....

ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ (VIDEO)

Μέσα σε ένα γάμο είναι συχνό φαινόμενο ένας άνδρας και μία γυναίκα να μαλώνουν και στη συνέχεια κάποιος να κρατάει μούτρα στον άλλο ή να μην του μιλάει για κάποιες ώρες ή έστω και μέρες. Πώς θα σας φαινόταν όμως εάν ένα ανδρόγυνο έκανε να μιλήσει 20 ολόκληρα χρόνια, αν και έμενε μαζί στο ίδιο σπίτι;

Είναι η αληθινή ιστορία του Ιάπωνα Otou Katayama, ο οποίος συνεχίζει να ζει με τα τρία παιδιά του και τη γυναίκα του, Yumi, αν και έχει να της μιλήσει 20 ολόκληρα χρόνια;

Η απίστευτη ιστορία του ζευγαριού αποκαλύφθηκε από τον 18χρονο γιο τους, Yoshiki, ο οποίος έγραψε σε μία τηλεοπτική εκπομπή, ζητώντας τους να διορθώσουν την κατάσταση, αφού δεν τους έχει ακούσει στην ουσία ποτέ να ανταλλάζουν έστω και μία κουβέντα. Η γυναίκα του έκανε συνέχεια προσπάθειες, αλλά εκείνος απαντούσε μόνο με μία κίνηση του κεφαλιού ή με ένα μούγκρισμα.

'Ετσι λοιπόν κανονίστηκε μεταξύ τους μια συνάντηση, στο πάρκο που είχαν το πρώτο τους ραντεβού, καθώς τα συγκινημένα παιδιά τους παρακολουθούσαν κρυφά.

«Πέρασε καιρός που δεν έχουμε μιλήσει. Σε ένοιαζαν τόσο πολύ τα παιδιά μας. Υumi μέχρι τώρα έχεις αντέξει πολλές δυσκολίες. Θέλω να ξέρεις πως είμαι ευγνώμων για όλα», της είπε τελικά εκείνος, ενώ τα παιδιά τους άρχιζαν να κλαίνε.

Ο Otou αργότερα εξήγησε ότι δεν μιλούσε στη γυναίκα του επειδή ζήλευε την προσοχή και την φροντίδα που έδινε εκείνη στα παιδιά τους.

«Ήμουν ζηλιάρης και κρατούσα μούτρα. Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω τώρα, υποθέτω», πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2016/12/31/4604675463256585435/48...

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments