....

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ : «ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ» (VIDEO)

 

 

Εδώ ταιριάζει απόλυτα η  ελληνική παροιμία για το αν έρθει ποτέ το φυσικό αέριο στην Έδεσσα και σε όλη την περιοχή σαν εναλλακτική ενέργεια θέρμανσης αλλά δυστυχώς και τραγικό για όλους μας και συμπληρώνεται και από ένα άλλο γνωμικό του λαού που λέει «Όνειρο θερινής νυκτός»

 

Φυσικό Αέριο στην Έδεσσα;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ…. ΟΧΙ  τουλάχιστον με αυτή την Δημοτική Αρχή!  όταν μάλιστα ακούς από τον ίδιο Δήμαρχο της Έδεσσας να  προτείνει να λέει και να καλεί τον Εμπορικό Σύλλογο και το Επιμελητήριο Ν. Πέλλας ειδικότερα  ότι ο  Εμπορικός κόσμος της Έδεσσας πρέπει «να ξεσηκωθεί» γιατί αυτοί που θα εμπλακούνε περισότερο θα είναι οι επιχειρήσεις (βίντεο) ώστε έτσι το φυσικό αέριο να φτάσει  και στην πόλη μας .

Φυσικό Αέριο στην Έδεσσα;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ!!!  όταν από έναν Αντιδήμαρχο ακούγεται η φράση «Δεν θεωρούμαστε σπουδαίοι καταναλωτές για να έχει η πόλη μας φυσικό αέριο!

Και εμείς ως TASTV.GR να σχολιάσουμε ότι δηλαδή επειδή κάποιοι το ανέφεραν ότι δεν θεωρούμαστε σπουδαίοι καταναλωτές ο Δήμος Έδεσσας δεν πρέπει να το παλέψει με ενέργειες και εισηγήσεις προκειμένου να έρθει στην Έδεσσα φυσικό αέριο;

Από την άλλη πλευρά ο κ. Γιάννης Σόντρας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι δυνατόν να χάσουμε αυτήν την ευκαιρία;  (δηλ στο να αποκτήσει η ΄Εδεσσα φυσικό αέριο) όταν η περιοχή μας ο Νομός μας έχει χαρακτηρισθεί μειονεκτικός προβληματικός με νόμο και ορεινός,

Τελικά δεν καταλάβε κανένας  αν το παραπάνω θέμα ήταν εντός ή εκτός ημερησίας διάταξης!!!!

Να αναφέρουμε  επίσης ως TASTV.GR οτι το φυσικό αέριο δεν αφορά μόνο τις επιχειήσεις αλλά περισσότερο αφορά  τα νοικοκυριά κάτι που προφανώς δεν ακούστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο από κανέναν που μάλλον δεν το έχουν σκεφτεί ακόμη!

Δείτε το βίντεό μας παρακάτω και ότι συζητήθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο και βγάλτε πολύ εύκολα τα δικά σας συμπεράσματα!!!

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments