....

ΦΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ: ΝΕΚΡΗ 8ΧΡΟΝΗ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 22 ΝΕΚΡΟΥΣ

Τουλάχιστον 22 νεκροί, πάνω από 50 οι τραυματίες μετά την επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε. Αγνοούνται έφηβοι που δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Αναστέλλονται οι προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων, πραγματοποιήθηκε έκτακτο Συμβούλιο Ασφαλείας. LIVE ΕΙΚΟΝΑ
 

Τουλάχιστον 22 άτομα σκοτώθηκαν και περίπου 59 τραυματίστηκαν κατά την βομβιστική επίθεση σε στάδιο του Μάντσεστερ, μετά το τέλος της συναυλίας της  Αριάνα Γκράντε.

Σύμφωνα με την πρώτη ανακοίνωση της αστυνομίας, "Λίγο πριν τις 10:35 μ.μ. τοπικής ώρας (00:35 ώρα Ελλάδας) τη Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017, η αστυνομία εκλήθη λόγω έκρηξης στην Αρένα του Μάντσεστερ. Έως τώρα, έχουν επιβεβαιωθεί 19 νεκροί, με περίπου 50 τραυματίες". Νεότερη ενημέρωση ανέβασε τον αριθμό των νεκρών σε 22. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο δράστης, ο οποίος έδρασε μόνος του.

"Σε σχέση με το περιστατικό της περασμένης νύκτας στη Manchester Arena, είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι συλλάβαμε έναν 23χρονο άνδρα στο νότιο Μάντσεστερ" ανακοίνωσε η αστυνομία της πόλης στον λογαριασμό της στο Twitter. Η αστυνομία διευκρίνισε ότι η σύλληψη που έγινε νωρίτερα στο εμπορικό κέντρο Arndale Centre στο κέντρο του Μάντσεστερ δεν συνδέεται με την επίθεση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments