....

ΤΟ FACEBOOK ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΡΓΗ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ

Σάλο έχουν προκαλέσει  δηλώσεις Μητσοτάκη για τους συμβασιούχους. Αναγνώστες της aftodioikisi.gr σχολιάζουν την πρόθεση του να μην ακολουθήσει την πολιτική “μονιμοποίησης”. Δείτε τι γράφουν σε κάποια από τα σχόλιά τους.

“Ρε ο ανθρωπος ειναι εκτος πραγματικοτητας!!!!μιζες απο εργολαβους!!!στο ιδιο εργο θεατες????? ΟΧΙ

“Αντί να απάντησε στον άχρηστο που μας κυβερνά απαντάτε στο Κυριάκο που είναι αντιπολίτευση;”

“Αν ο προεδρος της Νεας Δημοκρατίας δεν ακούσει τις φωνές των ανέργων που θέλουν μια εργασία για την επιβίωσή τους, τότε θα είναι πολύ αργά για αυτον και την παράταξη . Ας σταματήσουν να εκφράζουν της άποψη ότι δεν θα διορίσουν κανένα συμβασιουχο διότι θα παραμείνουν πάλι αντιπολίτευση”!!!!!

“Το βασικό είναι να εξαλειφθεί ο μισός δημόσιος τουλάχιστον τομέας. Εκεί δεν θέλουν απόλυση οι συμβασιούχοι. Εκεί θέλουν απόλυση οι μόνιμοι που δεν δουλεύουν αλλά μας δουλεύουν. Εχετε φτάσει την χώρα σε πραγματικό αδιέξοδο με τα έξοδα του δημοσίου και τον παράλογο δανεισμό σας για να διατηρήσετε αυτό το πραγματικό τέρας. 173% το ποσοστό. Και μιλάτε για ανθρώπους που έχουν εργασία για ορισμένο χρονικό διάστημα – αλλά κουβέντα για όλους αυτούς που έχωσε η ΝΔ τόσα χρόνια “Μόνιμα” και κουβέντα για τους παχουλούς μισθούς των βουλευτών και την ασυλία τους. Σε άλλες χώρες κύριε μπαίνουν φυλακή. Εδώ? Εδώ κάνουν ότι γουστάρουν στην πλάτη μας”.

“δεν θα γινεις ποτε πρωθυπουργος !!!!!”

mits1

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments