....

ΕΞΟΔΟΣ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΠΑΣΧΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ!!!

Σύμφωνα με την Τροχαία είχε αρκετά χρόνια να συμβεί κάτι αντίστοιχο...

Ούτε ένα τροχαίο δυστύχημα ή έστω ατύχημα σημειώθηκε φέτος κατά τη διάρκεια της εξόδου και επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα στην ευρύτερη περιοχή ευθύνης της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, όπως δήλωσε στο www.praktoreio-macedonia.gr ο διευθυντής της, Γεώργιος Σουρβίνος, σύμφωνα με τον οποίο αυτό συνέβη για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά χρόνια.

«Δεν είχαμε κανένα τροχαίο δυστύχημα, ούτε και με υλικές ζημιές. Ήταν μια από τις καλύτερες εορταστικές εξόδους των τελευταίων ετών. Σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα τροχαία εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος, τα οποία όμως δεν σχετίζονται με την έξοδο και την επιστροφή των εκδρομέων» είπε, ενώ πρόσθεσε ότι «τα μέτρα ήταν αυξημένα και έντονη η παρουσία των οχημάτων της τροχαίας σε όλο το οδικό δίκτυο και αυτό φαίνεται πως λειτούργησε αποτρεπτικά».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο www.praktoreio-macedonia.gr, στα διόδια των Μαλγάρων κατεγράφησαν 14.000 εξερχόμενα και 24.000 εισερχόμενα οχήματα, ενώ στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Καβάλας, στην Εγνατία Οδό, οι αντίστοιχοι αριθμοί ήταν 8.400 και 14.400. Στην Παλιά Εθνική Οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης τα εξερχόμενα οχήματα ήταν 3.500 και τα εισερχόμενα 6.000, ενώ στην Ε.Ο. Χαλκιδικής -Μουδανιών κατεγράφησαν 5.600 εξερχόμενα και 9.600 εισερχόμενα. Στην Ε.Ο. Πολυγύρου – Θεσσαλονίκης, τέλος, κατεγράφησαν 2.100 εισερχόμενα και 3.600 εξερχόμενα οχήματα.

Σχόλια - Facebook Comments