....

ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΣΤΟ TASTV.GR ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ,ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

Μετά την με ημερομηνία 31/8/2016 ανάρτησή μας με θέμα:

Δ.Ε.Υ.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ: «ΜΟΥΣΚΕΜΑ» ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ, θέμα που αναδείξαμε μετά καταγγελίες αναγνωστών μας για χρεώσεις κατά προσέγγιση και βάσει παλαιότερων μετρήσεων, η Δ.Ε.Υ.Α. μας απέστειλε την από 8/9/2016 εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία – πρόσκλησή της, με την οποία αφού επιβεβαιώνουν την ουσία του δημοσιεύματος για ανακόλουθες χρεώσεις, δικαιολογώντας τες με απλοϊκά επιχειρήματα που δεν μπορούμε να τα κατανοήσουμε και να τα αποδεχθούμε, πολύ δε περισσότερο αν λάβουμε υπόψη τα σύγχρονα μέσα για άμεσες και ακριβείς καταμετρήσεις και ταυτόχρονη καταχώρησή τους στους λογαριασμούς, προχωράει σε μία απαράδεκτα απαξιωτική προσωπική επίθεση κατά του συντάκτη του δημοσιεύματος, που αν μη τι άλλο δείχνει την καθεστωτική αντίληψη των διοικούντων την Δ.Ε.Υ.Α., που εξαιτίας της δεν δέχονται κανένα έλεγχο και καμμία κριτική.

          Φυσικά στόχος τους είναι ο εκφοβισμός μας ώστε στο μέλλον να μην ασχοληθούμε με τον τρόπο λειτουργίας τους και να στερηθεί και ο πολίτης της Έδεσσας ένα μέσο για να καταγγείλει τα κακώς πεπραγμένα της κάθε μορφής εξουσίας.

          Αυτονόητο είναι ότι εμείς δεν πτοούμαστε και συνεχίζουμε να δίνουμε βήμα στους πολίτες για να υπερασπίσουν τα νόμιμα δικαιώματά τους και η φωνή τους ενώνεται με τη δική μας, για τον σκοπό αυτό.

          Και επειδή εμείς δεν φιμώνουμε κανένα, αλλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι φωνές, πολύ περισσότερο ο αντίλογος σε θέματα που αναδεικνύουμε, παραθέτουμε αυτολεξεί την εξώδικη που μας απέστειλε η Δ.Ε.Υ.Α. με την επισήμανση ότι αυτό το κάνουμε με δική μας αποκλειστική πρωτοβουλία, αφού, όπως θα διαβάσετε, οι διοικούντες της Δ.Ε.Υ.Α. δεν μας ζητούν κάτι τέτοιο, κάτι που θα ήταν αυτονόητο εάν τους ενδιέφερε η αποκατάσταση της αλήθειας, όπως ισχυρίζονται, και όχι ο εκφοβισμός μας και η μη ενασχόλησή μας στο μέλλον μαζί τους.

 

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!

 

Παρακάτω δημοσιεύουμε την Εξώδικη δήλωση - Διαμαρτυρία της Προέδρου κ. Ζδρού

 

 

 


 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments