....

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ

Την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιηθεί, στα πλαίσια της πανελλήνιας εθελοντικής διοργάνωσης Let’s do it Greece

(http://www.letsdoitgreece.org) , περιβαλλοντική δράση στην Αριδαία. Με συντονιστή το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας και την πολύτιμη συμμετοχή του Δήμου Αλμωπίας, των Almopistas, του Δασαρχείου,της Ηλιαχτίδας, της Ευξείνου Λέσχης, του οργανισμού Do it eco Project, των συλλόγων γονέων των Δημοτικών σχολείων και πλήθους πολιτών καθαρίζουμε και ομορφαίνουμε το «Δασάκι».

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Αριδαίας θα παρέχει ένα πυροσβεστικό όχημα προς επιμόρφωση των παιδιών για τη λειτουργία του. Οι πυροσβέστες θα τους μιλήσουν για τους κινδύνους των πυρκαγιών κατά την καλοκαιρινή περίοδο και για τη σωστή συμπεριφορά μας απέναντι στα δάση και τη φύση. Η καλλιτεχνική ομάδα του 1ου ΕΠΑ.Λ. θα ευαισθητοποιήσει τους μικρούς μαθητές σε θέματα περιβάλλοντος μέσα από ζωγραφική και παιχνίδι. Τα γάντια και οι σακούλες απορριμάτων είναι χορηγία της εταιρείας SANITAS. Στο τέλος θα υπάρξει πικ νικ με την ευγενική χορηγία του «Ούζο Αρχοντικό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα οι δράσεις Let’s do it είναι θεσμός, είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην Πέλλα κάτι αντίστοιχο. Η Αριδαία πρωτοπορεί και δίνει λαμπρό παράδειγμα εθελοντισμού, συνεργασίας και αγάπης για το περιβάλλον.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στις 11.00 π.μ. στο «Δασάκι», γιατί είναι στο χέρι μας να ζούμε σε ένα πιο όμορφο περιβάλλον. Γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη φωνή της περιοχής  μας να ακουστεί δυνατά: Let’s do it Almopia!

https://www.facebook.com/events/436745326494106/

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments