....

ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ "ΦΙΛΙΠΠΟΣ" Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΕΛΛΑΣ: ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του «Φίλιππου» το Σάββατο 1 Μαρτίου στο οικογενειακό κέντρο του Αμερικάνου στους Γαλατάδες.

Το χορευτικό πρόγραμμα συμπεριλάμβανε τρία τμήματα του Συλλόγου, το παιδικό με χορούς Μακεδονίας, το τμήμα των κυριών με χορούς Ηπείρου και το τμήμα παραστάσεων με χορούς ανατολικής Θράκης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επαγγελματίες του χωριού και της ευρύτερης περιοχής που μας στήριξαν οικονομικά με τις χορηγίες τους αλλά και όλες και όλους που παρευρέθηκαν εκεί για να μας ενισχύσουν ηθικά και υλικά.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, οι αντιδήμαρχοι Πέλλας, Στέφανος Τοπάλογλου, Χρήστος Πασσαλής, Νίκος Σαμόπουλος, Κώστας Δεληγιαννίδης,  ο πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Π. Μιχάλης Παναγιωτίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Ερασμία Λούσπα, Νίκος Παπανικολάου και ο τοπικός σύμβουλος Γαλατάδων Ανδρέας Καραϊσκάκης.

 Παρών ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, οι βουλευτές του νομού μας Δάνης Τζαμτζής, Διονύσης Σταμενίτης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Ανδρίτσος.

Μας τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών Νίκος Θωμαΐδης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας Θανάσης Γίδαρης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γαλατάδων Χρήστος Ουγγρίνης και ο ταμίας Τόλης Αλεξάνδρου, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Λουκά και τους ευχαριστούμε πολύ.

Ευχαριστούμε θερμά το χοροδιδάσκαλό μας Τέλη Αμπεριάδη για την επιμέλεια του προγράμματος και την ορχήστρα «Κρυστάλλινος Ήχος» που έπαιξε μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments