....

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: «Βελτιώνουμε έναν δρόμο με μεγάλη κυκλοφορία και ιδιαίτερη σημασία για την ενδοδημοτική επικοινωνία του Δήμου Πέλλας»

Υπογράφηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού - Προγραμματισμού κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον Ανάδοχο του έργου κ. Καιρίδη Δημήτριο το έργο επισκευής και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Γιαννιτσών-Αραβησσού. Το έργο έχει προϋπολογισμό 195.000 ευρώ και περιλαμβάνει εργασίες επισκευής του ασφαλτοτάπητα, διαγράμμισης και σήμανσης. Ο δρόμος εξυπηρετεί τις ανάγκες μετακίνησης Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας και πολλών επιχειρήσεων που βρίσκονται στην περιοχή ενώ καθημερινά παρουσιάζει μεγάλο φόρτο κυκλοφορίας.

Σε δήλωσή του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρει: «Μας ενδιαφέρει η ασφαλής μετακίνηση προσώπων και αγαθών σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Αγωνιζόμαστε για τη συνεχή βελτίωση της εθνικής οδού, με το ενιαίο έργο των δύο παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας, ενώ καθημερινά προσπαθούμε και για τα υπόλοιπα τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου. Το συγκεκριμένο έργο βελτιώνει την επικοινωνία μεταξύ Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας και του αστικού συγκροτήματος της πόλης των Γιαννιτσών. Ο ανάδοχος του έργου υποσχέθηκε την γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών και άριστη ποιότητα κατασκευής. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων που προετοίμασαν τη διαδικασία διαγωνισμού και δημοπράτησης, όπως και τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα που έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην ολοκλήρωση των οδικών υποδομών για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής και επιχειρηματική προοπτική της περιοχής μας».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments