....

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟΔΟΤΩΝ, ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Την ειδική πιστοποίηση ως φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας  μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα έλαβε ο Σύλλογος "Προσφορά Ζωής"

Μετά από την αξιολόγηση των δράσεων του Συλλόγου και τη θετική γνωμοδότηση του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με την απόφαση υπ' αριθμ.. 64149/5-7-23  του Υπουργείου Εργασίας, αναγνωρίζει την μέχρι τώρα προσφορά του Συλλόγου και τον κατατάσσει στους πιστοποιημένους φορείς που συνδράμουν στο έργο της πολιτείας. Η πιστοποίηση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 4479/Β/12-07-2023.

Αυτή η ειδική πιστοποίηση είναι σημαντική για τα επόμενα βήματα του συλλόγου και μας δίνει δύναμη να πραγματοποιήσουμε ακόμα περισσότερα για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη τα παράγωγα αίματος. Είμαστε περήφανοι που ένας μικρός σύλλογος από την άκρη της Ελλάδας κατάφερε μέσα σε δυόμιση χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του, να αναγνωριστεί το έργο του. Πλέον είμαστε ο μοναδικός πιστοποιημένος σύλλογος εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών στη Μακεδονία.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους εθελοντές αιμοπεταλιοδότες - αιμοδότες, τους χορηγούς και όλους όσους στηρίζουν το έργο του συλλόγου με κάθε τρόπο.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments