....

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

            Το Επιμελητήριο Πέλλας συμμετείχε στο 2ο Φεστιβάλ Τουρισμού Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα στην νέα παραλία και το διοργάνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

            Το Περίπτερο του Επιμελητηρίου Πέλλας, φιλοξένησε επιχειρήσεις του Νομού Πέλλας με παραδοσιακά προϊόντα και παράλληλα πρόβαλε τους τουριστικούς προορισμούς του Νομού Πέλλας.

            Με τις παράλληλες δράσεις που διοργάνωσαν οι επιχειρηματίες του Νομού Πέλλας το περίπτερο κέντρισε το ενδιαφέρων των επισκεπτών.

            Η όλη διοργάνωση είχε έναν έντονο τουριστικό χαρακτήρα με συμμετοχές φορέων από όλη την Ελλάδα.  Η πρόταση των διοργανωτών είναι το φεστιβάλ αυτό να πάρει περιφερειακή διάσταση και να είναι μετακινούμενο κάθε χρόνο σε μια διαφορετική έδρα των νομών της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας.

            Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνης Τσώτσος τόνισε ότι το  Επιμελητήριο Πέλλας, στα πλαίσια του ρόλου του, θα συνεχίσει να στηρίζει και να προβάλει αναπτυξιακές δράσεις που θα αποφέρουν πολλαπλασιαστικά οφέλη στις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και στην τουριστική ανάπτυξη του συνόλου του Νομού Πέλλας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments