....

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΛΛΑΣ: ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2014 (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Την καθιερωμένη του δεξίωση και κοπή πίτας πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Πέλλας χθες Σάββατο 22-2-2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων  «Έπαυλις» στην Έδεσσα.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα που αφορούν τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υ.Μαθ. κ. Καράογλου, ο περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης, και οι 3 βουλευτές του Νομού κ, Τζάκρη, κ. Καρασμάνης, κ. Τζαμτζής.

Οι 2 δήμαρχοι Πέλλας και Έδεσσας, και πολλοί επιχειρηματίες – έμποροι βιοτέχνες του Νομού.

Η εκδηλώσω ξεκίνησε με την κοπή της πίτας και στη συνέχεια χαιρέτησε την εκδήλωση ο κ. Τζιτζικώστας και στη συνέχεια ο κ. Καράογλου.

Ο οικοδεσπότης και πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ιορδάνης Τσώτσος,  στη συνέχεια μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος.

Στη ομιλία του ο κ. Τσώτσος ήταν καταπέλτης εναντίον της κυβέρνησης και ειδικότερα στον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα και το επιτελείο του.

Ακούγοντας ο υπουργός και οι βουλευτές την ομιλία του προέδρου, μάλλον θα νόμισαν ότι βρίσκονται σε ομιλία αντιπολιτευόμενου κόμματος.

 

Περισσότερα θα παρακολουθήσετε στα 2 βίντεο που ακολουθούν.

1ο Κοπή πίτας και ομιλίες των : Τζιτζικώστα και Καράογλου

2ο Η ομιλία του προέδρου κ. Τσώτσου.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments