....

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Μία νέα στρατηγική συνεργασία με την παροχή ηλεκτρονικών (cloud) υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και την στήριξη των τοπικών αγορών  έχει ενεργοποιηθεί από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και τα κατά τόπους επιμελητήρια.

Οι υπηρεσίες αξιοποιούν το “state of the art” τόσο της τεχνολογίας, όσο και των νέων τάσεων των καταναλωτών, όπως: πολυκαναλική διάθεση (web/mobile), κοινωνική δικτύωση, γεωγραφικά εντοπισμένες υπηρεσίες, και πολλά άλλα. Τα επιμελητήρια αναλαμβάνουν ρόλο στο ηλεκτρονικό επιχειρείν προσπαθώντας να καλύψουν το σημαντικό ψηφιακό έλλειμμα των επιχειρήσεων σε αυτόν το τομέα και παρέχουν εντελώς δωρεάν όλες οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι:  
 

Για πρώτη φορά μια «ηλεκτρονική βιτρίνα» και ταυτόχρονα ένα ηλεκτρονικό πολυκατάστημα για όλες τις επιχειρήσεις της χώρας, που αξιοποιεί τις τελευταίες τάσεις της αγοράς - Social Shopping Marketplace. Ταυτόχρονα δημιουργείται μία αυτόνομη τοπική ηλεκτρονική αγορά του νομού με κοινό περιεχόμενο (φωτογραφίες, κείμενα, τιμές κλπ).

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments