....

ΈΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΕΝTΡΟ ΥΓΕΙΑΣ - ΡΟΜΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ (PHOTOS)

«Γης μαδιάμ» το βράδυ
 
 
της Δευτέρας στο Κ.Υ Σοφάδων, καθώς σημειώθηκε ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό με Ρομά και «θύμα» το ιατρικό προσωπικό.


Όλα ξεκίνησαν  σύμφωνα με πληροφορίε λίγο μετά τις 21.00 όταν στο Κέντρο Υγείας , δυο ρομά μετέφεραν έναν τρίτο 28 ετών, ο οποίος έφερε σοβαρό τραύμα στα δάχτυλα και αιμορραγούσε.
Ο 28χρονος πιθανόν και υπό την επήρεια αλκοόλ, έδειχνε εξαρχής επιθετικές τάσεις καθώς όπως φαίνονταν δεν συμφωνούσε με την απόφαση των φίλων του να τον οδηγήσουν στο Κ.Υ Σοφάδων.
Ο ίδιος αρνήθηκε την ιατρική βοήθεια, με το ιατρικό προσωπικό να αναγκάζεται να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

sofades ky4
Ο 28χρονος δεν στάθηκε μόνο στην άρνηση, καθώς επιτέθηκε στην γιατρό χτυπώντας την με κλωτσιά στα πλευρά, ενώ προσπάθησε να την χτυπήσει και στο πρόσωπο, απειλώντας και βρίζοντας. Ο συνοδός του προσπάθησε να τον ηρεμήσει και τελικά του παρασχέθηκαν μετά δυσκολίας οι πρώτες βοήθειες.
Εν τω μεταξύ στο ΚΥ κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να γίνει διακομιδή στο Νοσοκομείο Καρδίτσας. Ο 28χρονος αρνούνταν πεισματικά να μεταβεί στην Καρδίτσα και τελικά πείστηκε από τον συνοδό του να ανέβει στο ασθενοφόρο.
Στο Νοσοκομείο Καρδίτσας διακομίσθηκε επίσης και η γιατρός που δέχτηκε την επίθεση καθώς επιδεινώνονταν τα συμπτώματα από τα χτυπήματα που δέχτηκε.
Για το συμβάν φυσικά ενημερώθηκε η Διοίκηση του ΚΥ Σοφάδων και αναμένεται επίσημη θέση.
Αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό συμβάν σε λίγο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας. Είχε προηγηθεί η επίθεση σε γιατρό στην παιδιατρική του Νοσοκομείου Καρδίτσας, περιστατικό που ουσιαστικά οδήγησε την κλινική σε υπολειτουργία.

Εν τω μεταξύ για το συγκεκριμένο θέμα ο Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

sofades ky5

sofades ky6

sofades ky7

sofades ky9

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments