....

ΕΠΕΛΑΣΗ "ΜΑΓΩΝ" ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ! Ο KANMBEMBA ΚΙ Ο BATURA ΠΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ

Ανέκαθεν υπήρχε μία... ευπιστία στα μέντιουμ που υπόσχονται λύσεις στα πάσης φύσεως προβλήματα,

ωστόσο η... απατεωνιά έχει και τα όριά της, αφού οι δύο αφρικανοί "μάγοι" των Τρικάλων, φαίνεται ότι έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια χαρίσματα!

Τα δύο μέντιουμ, λοιπόν, υπόσχονται, μεταξύ άλλων, αποτελέσματα στα ερωτικά προβλήματα, αλλά ακόμη και επίλυση δικαστικών υποθέσεων σεξουαλικού περιεχομένου!

Έχουν και εξειδίκευση δηλαδή, ενώ η πλήρης αγγελία τους είναι η εξής: "Πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, ανεξάρτητα από ποια είναι τα προβλήματά σας. Μπορώ να σας βοηθήσω να λύσετε τα δυσκολότερα από αυτά, στο μικρότερο χρόνο από οποιονδήποτε άλλον, ακόμα και αν έχετε απογοητευτεί από άλλους πνευματιστές. Μπορώ να κάνω τους ερωτευμένους καλύτερα από πριν. Μπορώ να κάνω αγνώστους μεταξύ τους ανθρώπους να ερωτευθούν. Επίσης δίνω πανίσχυρο φυλακτό για προστασία. Λύνω σημαντικές δικαστικές υποθέσεις σεξουαλικού περιεχομένου. Επιτυχίες επαγγελματικές, συμβουλές και πολλά άλλα".

Το... αξιοπερίεργο, ωστόσο, είναι πως τα δύο μέντιουμ δημοσίευσαν ακριβώς την ίδια αγγελία, σε δύο διαφορετικές εφημερίδες, με διαφορετικά τηλέφωνα βεβαίως και μάλιστα την ίδια μέρα!...

 

http://www.newsit.gr/

Σχόλια - Facebook Comments