....

ΕΟΧΑ: ΔΥΟ ΧΡΥΣΑ ΣΤΟ ΠΑΧ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑΣ ΔΙΑΘΛΟΥ

Από ένα χρυσό οι Δημήτρης Κυριαζής, Κλεάνθης Καραμίχα

 

Σπουδαία οργάνωση, υψηλό επίπεδο και όμορφο θέαμα, στο Φαλακρό Δράμας, σε μια από τις καλύτερες διοργανώσεις ΠΑΧ χιονοδρομίας διάθλου, η οποίο έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο (04-05/03).

 

Αγωνιστικά η Μαρία Τσακίρη έκανε την καλύτερη εμφάνιση, δεν είχε αντίπαλο και πήρε τα δύο χρυσά σε ισάριθμα αγωνίσματα γυναικών. με την Χριστίνα Κιουρκενίδου και  Γεωργία Νιμπήτη να δίνουν τι δική τους μάχη για τα υπόλοιπα μετάλλια.

Στους άνδρες ο Δημήτρης Κυριαζής και Κλεάνθης Καραμίχας τα έδωσαν όλα να για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος με τον πρώτο να κερδίζει το αγώνισμα του σπριντ και τον δεύτερο το ατομικό.

 

Στις νεανίδες την πρώτη ημέρα η Εύα Βέλλιου έκανε τη μεγάλη έκπληξη και κέρδισε τις συναθλήτριες της για πρώτη φόρα τη φετινή χρονιά, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Στο αγώνισμα του ατομικού επικράτησε η Ευφροσύνη Γιαννακοβίτη με εξαιρετικές βολές.

 

Στους εφήβους ο Παναγιώτης Παπάσης ήταν ο καλύτερος και ανέβηκε δύο φορές στο υψηλότερο  σκαλί του βάθρου.

 

Τέλος στους παίδες ο Γιώργος Αναστασιάδης νίκησε και τα δύο αγωνίσματα ενώ στις κορασίδες η Στυλιανή Γιαννακοβίτη (το ατομικό) και η Ιωάννα Κώτσαλου  (το σπριντ) κέρδισαν τον τίτλο της πρωταθλήτριας 2017.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments