....

ENTAΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ - ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, ο Ιβάν Σαββίδης καταζητείται από την Αστυνομία, αφού έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, αλλά και για άλλα τέσσερα άτομα που πιθανότητα αφορούν άτομα της προσωπικής του ασφάλειας, με τον εισαγγελέα να έχει διατάξει την προσαγωγή του προέδρου του ΠΑΟΚ με τη διαδικασία του αυτοφώρου. 

Ο Ιβάν Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά την απόφαση του διαιτητή Κομίνη να ακυρώσει το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα έχοντας πάνω του όπλο με την ΑΕΚ να καταγγέλλει ότι ο πρόεδρος του Δικεφάλου του Βορρά απείλησε τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Να υπενθυμίσουμε πως σε αθλητικούς χώρους δεν επιτρέπεται η οπλοκατοχή ούτε σε αστυνομικούς. Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα η υποδιεύθυνση αντιμετώπισης βίας σε αθλητικούς χώρους.
 

 

Προανάκριση εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη διενεργείται, όπως είπαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά την εισβολή του χθες βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, η εισβολή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα είναι αδίκημα σε βαθμό πλημμελήματος, για το οποίο, σύμφωνα με τον νόμο, τηρείται η διαδικασία του αυτοφώρου που επιβάλλει τη σύλληψη του δράστη εντός 24 ωρών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το αυτόφωτο λήγει σήμερα το βράδυ.

Δικογραφία με την αυτόφωρη διαδικασία σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης σε βάρος του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη για παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού.

H συγκεκριμένη πράξη φέρεται να συνδέεται με την εισβολή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αγωνιστικό τερέν της Τούμπας, ύστερα από την ακύρωση του γκολ που πέτυχε η ομάδα του στην εκπνοή της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Κατόπιν τούτου, ο επιχειρηματίας αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments