....

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΥΓ 2023

Δεν θα είναι κλειστά όλα τα καταστήματα στην αγορά της Έδεσσας υην Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023.

Ήδη όσα καταστήματα θα είναι κλειστά έχουν αναρτήσει ειδική  αφίσα η οποία βρίσκεται παρακάτω στην ανάρτηση μας και γνωστοποθεί  στο καταναλωτικό κοινό και τους πελάτες τους όταν ότι θα είναι κλειστά την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Αντίθετα καταστήματα τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά όπως τα σούπερ μάρκετ,  αρτοποιεία και διάφορα άλλα έχουν  αναρτήσει ανακοίνωση  στην είσοδο του καταστήματός τους  ότι θα λειτουργήσουν κανονικά.

Παρακάτω και η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας.


ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/08/2023

 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

ΘΕΜΑ:  «  ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/08/2023  »

Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας  διενήργησε έρευνα στα μέλη του, με ίδια μέσα, με σκοπό την τάση των τοπικών επιχειρήσεων της πόλης μας για το εάν θα παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα  στις 14 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα, ανήμερα της 15 Αυγούστου που ανήκει στις υποχρεωτικές αργίες ώστε να εκμεταλλευτούν ένα τριήμερο προς όφελός τους .Η δημοσιοποίηση της έρευνας βοηθάει τόσο στην εύρυθμη λειτουργία της αγοράς όσο και  στην ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού προς διευκόλυνσης του .

Στο ερώτημα  «ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/08/2023» στις επιχειρήσεις της Έδεσσας, το 85% των ερωτηθέντων απάντησε θετικά, ότι δεν προβλέπει σημαντική μεταβολή στην αγοραστική κίνηση εκείνη την ημέρα  και είχε σκοπό να είναι κλειστά ώστε να εκμεταλλευτεί την σπάνια ευκαιρία για ένα τριήμερο προς όφελός του. Αντίθετα, το 15% απάντησε αρνητικά στο ερώτημα της έρευνας και θα παραμείνει ανοιχτή η επιχείρηση εκείνη την ημέρα. Η συμμετοχή μάλιστα ήταν αυξημένη καθώς ψήφισε πάνω από το 95% των εγγεγραμμένων μελών. Τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες συνθήκες για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας. Χαιρετίζουμε τα μέλη μας για τη μαζική συμμετοχή τους.

Για τους παραπάνω λόγους, την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς και την έγκαιρη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού στο mail και στην ιστοσελίδα του συλλόγου θα βρείτε την αφίσα σε ψηφιακή μορφή προς διάθεση για τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook,Instagram,Stories..κ.τ.λ.) . Επίσης παροτρύνουμε τις επιχειρήσεις που θα επιλέξουν να παραμείνουν κλειστές την Δευτέρα στις 14 Αυγούστου να αναρτήσουν την ενημερωτική αφίσα τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν το τριήμερο του δεκαπενταύγουστου για έγκαιρη ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού.

Για οτιδήποτε απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας στο τηλέφωνο 6989655505, δια ζώσης στα γραφεία του συλλόγου μας, Νικοδήμου 4, 10:00 με 14:00 καθημερινά ή από την ηλεκτρονική σελίδα www.esedessas.gr οπού μπορείτε και να ενημερώνεστε ταυτόχρονα για τα δρώμενα του συλλόγου .

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

του Εμπορικού Συλλόγου Έδεσσας

 
 



 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments