....

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑ; (PHOTO)

 

Έχοντας περάσει από το μόντελινγκ, το χώρο του τραγουδιού και διαπρέποντας πλέον ως Ελληνίδα πορνοστάρ, η Μαρία Αλεξάνδρου είναι έτοιμη για την μεγάλη στροφή στην καριέρα της.

Μιλώντας στην Espresso αυτοπροτάθηκε στον Βασίλη Λεβέντη, προκειμένου να την πάρει στην Ένωση Κεντρώων και να ομορφύνει την Βουλή.

«Η Βουλή είναι ένα μπ…έλο και θέλω να μπω ως βουλευτής να το αναβαθμίσω! Συμπαθώ πολύ τον κύριο Λεβέντη. Είναι ένας γλυκός παππούλης που τα λέει ωραία. Τον έβλεπα και παλιά στις εκπομπές που έκανε και διασκέδαζα. Νομίζω ότι θέλει να κάνει καλό στην Ελλάδα, αλλά τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι του κάνουν πόλεμο. Επειδή τον πούλησαν πολλοί βουλευτές του και έφυγαν, έχω να του κάνω την πρόταση να πάρει εμένα! Θέλω να γίνω βουλευτής και το κόμμα του κ. Λεβέντη είναι το καλύτερο. Νομίζω, θα μου ταιριάζει. Με εμένα το κόμμα του θα απογειωθεί! Περιμένω να το σκεφτεί και να μου απαντήσει.

Αν και το τραγούδι είναι η μεγάλη μου αγάπη, ήρθε πλέον η ώρα να προσφέρω κι εγώ στη χώρα μου. Να δώσω χαρά στους Έλληνες. Και, επιτέλους, να δει ο κόσμος στη Βουλή ωραία και νέα πρόσωπα. Ίσως, αν μπω στην πολιτική, να αναγκάσω πολλούς να παρακολουθούν τις συζητήσεις, γιατί η Βουλή θα ομορφύνει. Σε τελική ανάλυση, είδαμε τι κατάφεραν όλοι που μας κυβέρνησαν. Εγώ τουλάχιστον, ό,τι κάνω το κάνω καλά!».

aleksandrou

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments