....

EΛΛΗΝΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ "ΈΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ’90 ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ" [VIDEO]

 

 

 

Η Σοφία Φιλιππίδου μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στο «Ooh la la!» για την συνεργασία της με...
τον Λάκη Λαζόπουλο και το ενδεχόμενο συμμετοχής της στους «10 μικρούς Μήτσους» που αναμένεται να επιστρέψουν στην μικρή οθόνη, ενώ σχολίασε και την κριτική που δέχτηκε ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια.

«Εγώ νομίζω ότι ο Λάκης τότε που έπρεπε, την κατάλληλη στιγμή, έδειξε μια αγάπη στο πρόσωπο του Τσίπρα και καλά έκανε. Υπήρχε ένα ρεύμα και συμπάθησε έναν νέο πολιτικό. Εγώ δεν την έβλεπα ως πρόμο την εκπομπή. Την έβλεπα για να γελάσω, να δω το παιχνίδι της, να δω τη σάτιρα της. Τώρα αν ισχυρίζονται κάποιοι ότι επειδή έβλεπαν τον Λάκη βοήθησαν ταυτόχρονα και τον ΣΥΡΙΖΑ, έτσι πρέπει να ψηφίζουμε; Ο Λάκης ποτέ δεν είπε ότι είναι φτωχός και ποτέ δεν κλάφτηκε. Θέλω πολύ να είμαι στους 10 μικρούς Μήτσους και θέλει πολύ και ο Λάκης», ανέφερε η ηθοποιός.

Ανάμεσα σε άλλα, η ηθοποιός σχολίασε όσους θέλουν να παίξουν στην Επίδαυρο, αλλά και την προσωπική της ζωή.

«Το να συνεργαστώ με την Φουρέιρα και την Κορινθίου θα ήταν ερεθιστικό. Δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Νομίζω είμαστε καλοί άνθρωποι. Η Επίδαυρος δεν έπαθε τίποτα από τους ατάλαντους. Άμα πάει και γρατσουνίσει μια γάτα την Ακρόπολη δεν θα πάθει τίποτα. Κι Επίδαυρος δεν παθαίνει τίποτα άμα πάει και παίξει κανένας ατάλαντος. Ας πάει να του φύγει το μεράκι. Να μείνει και η σειρά για τους ταλαντούχους. Δεν παντρεύτηκα. Αυτά τα κάνει κανείς νέος. Έχω μια πολύ ωραία σχέση από το ’90 και ξεχάσαμε να παντρευτούμε. Μας διέφυγε», είπε η ίδια.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments