....

ΈΛΕΓΧΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Δ. ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ Μ.Ο.Δ. Α.Ε.

 Από τη Μονάδα Οργάνωσης Διαχείρισης (Μ.Ο.Δ. Α.Ε.) Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, που υπάγεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Σκύδρας, την Πεμ. 30/01/2014, η διενέργεια επιτόπιας επαλήθευσης της πράξης

«Τεχνική Βοήθεια Δήμου Σκύδρας» με αντικείμενο την επιβεβαίωση του φυσικού αντικείμενου της πράξης, την τήρηση των εθνικών και κοινοτικών κανόνων κι άλλων δεσμεύσεων που προέκυπταν από την υλοποίηση της πράξης (χρηματοδότηση μελετών έργων του Ε.Σ.Π.Α.).

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του ελέγχου , τα στελέχη της Μ.Ο.Δ. Α.Ε. Ιωάννα Πρίφτη και Βασιλική Λαούδη   συναντήθηκαν  με το Δήμαρχο Γιώργο Χοΐδη  και συζήτησαν το αποτέλεσμα του ελέγχου καθώς και παρόμοιες προσκλήσεις που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον. Ο Δήμαρχος επισήμανε τη σπουδαιότητα τέτοιων προσκλήσεων που βοηθούν τους Δήμους να μπορέσουν να εντάξουν έργα σε προγράμματα του ΕΣΠΑ. Από την μεριά της η προϊσταμένη της Μ.Ο.Δ. Α.Ε. κα. Λαούδη τόνισε ότι ο Δήμος ολοκλήρωσε την πράξη με απόλυτη επιτυχία ,χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, ότι τήρησε όλους τους κανόνες του προγράμματος και ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου είχε την απόλυτη συνεργασία τόσο της Τεχνικής όσο και της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου. Παράλληλα, συνεχάρη το Δήμαρχο, διότι, αν και οι Υπηρεσίες του Δήμου Σκύδρας στελεχώνονται  με λίγο προσωπικό συγκριτικά με άλλους Δήμους ,παρόλα αυτά ,ήταν από τους πρώτους Δήμους που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα αλλά και το ολοκλήρωσαν επιτυχώς.. Ο Δήμαρχος τις ευχαρίστησε κι ευχήθηκε να ξαναέρθουν στο Δήμο για νέο έλεγχο που σημαίνει  ένταξη του Δήμου σε ανάλογα μελλοντικά προγράμματα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments