....

ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

«Προσανατολιζόμαστε στην ελαχιστοποίηση του κόστους εξαγοράς και χρήσης της γης για τους αγρότες, προκειμένου να μη χαθεί καλλιεργήσιμη γη» δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, αναφορικά με τους δασικούς χάρτες, μετά από συνάντηση που είχε, στη Θεσσαλονίκη, με τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Θεοφάνη Παπά, ο οποίος του κατέθεσε υπόμνημα με τα προβλήματα του αγροτικού τομέα της περιφέρειας. Newsroom Newsroom «Η Πολιτεία είναι μία, δεν χωρίζεται σε κεντρική διοίκηση και αυτοδιοίκηση.

 

Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε στενή συνεργασία μεταξύ μας και έχουμε αποκαταστήσει πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» είπε ο κ. Τσιρώνης. Για το θέμα των σταβλικών εγκαταστάσεων που έθεσε ο κ. Παπάς και τα προβλήματα στην αδειοδότησή τους, ο υπουργός είπε ότι το «το υπουργείο είναι σε συνεργασία με τις δασικές και αρχαιολογικές υπηρεσίες και θα δοθεί λύση μέχρι το τέλος της άνοιξης, ώστε να απλοποιηθούν οι διαδικασίες και να αρθούν οι όποιες δυστοκίες υπάρχουν. Έτσι, θα μπορούν να συμμετέχουν οι κτηνοτρόφοι και στις επιδοτήσεις και τα ευρωπαϊκά προγράμματα».

 

«Προσανατολιζόμαστε στην ελαχιστοποίηση του κόστους εξαγοράς και χρήσης της γης για τους αγρότες, προκειμένου να μη χαθεί καλλιεργήσιμη γη» δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης, αναφορικά με τους δασικούς χάρτες, μετά από συνάντηση που είχε, στη Θεσσαλονίκη, με τον αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Θεοφάνη Παπά, ο οποίος του κατέθεσε υπόμνημα με τα προβλήματα του αγροτικού τομέα της περιφέρειας. Newsroom Newsroom «Η Πολιτεία είναι μία, δεν χωρίζεται σε κεντρική διοίκηση και αυτοδιοίκηση. Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε στενή συνεργασία μεταξύ μας και έχουμε αποκαταστήσει πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» είπε ο κ. Τσιρώνης. Για το θέμα των σταβλικών εγκαταστάσεων που έθεσε ο κ. Παπάς και τα προβλήματα στην αδειοδότησή τους, ο υπουργός είπε ότι το «το υπουργείο είναι σε συνεργασία με τις δασικές και αρχαιολογικές υπηρεσίες και θα δοθεί λύση μέχρι το τέλος της άνοιξης, ώστε να απλοποιηθούν οι διαδικασίες και να αρθούν οι όποιες δυστοκίες υπάρχουν. Έτσι, θα μπορούν να συμμετέχουν οι κτηνοτρόφοι και στις επιδοτήσεις και τα ευρωπαϊκά προγράμματα».

Read more at: http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/agrotika/153065/elaxistopoiisi-tou-kostous-eksagoras-kai-xrisis-tis-gis-gia-tous-agrotes
Copyright © dikaiologitika news
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments