....

ΕΚΤΑΚΤΟ VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΙΣΣΑ ΠΕΛΛΑΣ

Έκτακτο!

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε στις 18.30 στο 17ο χιλ/τρο Έδεσσας - Φλώρινας 100 μέτρα πριν το πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται πάνω στην Ε.Ο. 

Οι πρώτες πληροφορίες μας λένε ότι το ένα ΙΧΕ αυτ/το με αλβανικές πινακίδες για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε με άλλο ΙΧ επιβατικό αυτ/το με ελληνικές πινακίδες με αποτέλεσμα δυστυχώς και οι δύο οδηγοί να σκοτωθούν ακαριαία καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

 

Στο σημείο κατέφθασε άμεσα η Τροχαία Έδεσσας και ασθενοφόρο όπως επίσης και Πυροσβεστικό όχημα της Π.Υ. Έδεσσας για κατάσβεση της φωτιάς που πήρε το αυτοκίνητο με τις ελληνικές πινακίδες αλλά και τον καθαρισμό του δρόμου από συντρίμια, λάδια και καύσιμα.

 

Να αναφερθεί ως γεγονός ότι το σημείο που έγινε η σύγκρουση οι ταχύτητες των διερχομένων οχημάτων είναι μεγάλες.

 

Τα στοιχεία των νεκρών οδηγών δεν έγιναν ακόμη γνωστά το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι ο ένας ήταν Έλληνας και ο άλλος Αλβανός υπήκοος.  Το τραγικό σε όλο αυτό το άσχημο συμβάν είναι ότι ο νεκρός οδηγός που επεβαινε στο αυτ/το με τις ελληνικές πινακίδες απανθρακώθηκε μέσα στο όχημά του.

 

 

 

 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments