....

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΚ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ… «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

 

 

 

Σε προκλητικό εθνικό παράπτωμα υπέπεσε το γαλάζιο στέλεχος, Ναυσικά Βρεττάκη, που είναι μέλος του European Youth Forum και εκπροσωπεί την ΟΝΝΕΔ στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Σε check in της, από το τις Βρυξέλλες όπου είναι, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, χρησιμοποιεί τον όρο «Μακεδονία» αναφερόμενη στα Σκόπια(!), προφανώς για να κάνει το «εθνικό χατίρι» του αντιπροέδρου του «Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας της FYROM»!

 
 


 

Επί τη ευκαιρία, να σας πω ότι, το European Youth Forum αποτελεί την επίσημη πλατφόρμα εκπροσώπησης και διαβούλευσης των οργανώσεων νέων στην Ευρώπη. Εκπροσωπεί πάνω από 100 οργανώσεις, εθνικές και μη – κυβερνητικές διεθνείς, από το ευρύτερο φάσμα ιδεολογικής και πολιτικής τοποθέτησης, με στόχο την ενθάρυνση της ενεργούς συμμετοχής των νέων ανθρώπων στην κοινωνία και το ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Υ.Γ: Τι έχουν να πουν για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος και η Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της οργάνωσης Χριστίνα Μπαλάσκα; Θα την εγκαλέσουν ΑΜΕΣΑ στην τάξη; Η ίδια θα ζητήσει απλώς μία «συγνώμη» στο εσωτερικό της χώρας, η οποία δεν θα γίνει γνωστή στο γειτονικό κρατίδιο;

 
Πηγή rpntv.gr
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments