....

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΗΓΗ : ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ

Αγάπα με!

Ένα ταξίδι αγάπης, ανεξαρτησίας & ανατρεπτικών καταστάσεων

 

 

Το απόλυτο ερωτικό μυθιστόρημα σε ταξιδεύει στα ομορφότερα ελληνικά νησιά!

Η Μυρτώ διέσχιζε µε την αγωνιστική µοτοσικλέτα της την άσφαλτο πλάθοντας όνειρα, τρέχοντας χαρούµενη προς την ελευθερία. Είχε φτάσει επιτέλους η στιγµή να ανοίξει τα φτερά της! Η αναπάντεχη, όµως, παρουσία του γοητευτικού Κίµωνα Κρυστάλλη –του κηδεµόνα της– στην αποχαιρετιστήρια τελετή αποφοίτησης, ξυπνά βαθιά κρυµµένα συναισθήµατα, µνήµες γλυκόπικρες και ανατρέπει τα σχέδιά της.

 

Βιογραφικό Συγγραφέα 

Η Πηνελόπη Πιατουλάκη έχει γεννηθεί και µεγαλώσει σε µια µικρή συνοικία του Πειραιά. Από πολύ µικρή της άρεσε να ξεφεύγει ονειροπολώντας, γράφοντας ποιήµατα, τραγούδια και διηγήµατα. Έχει εργαστεί πολύ στη ζωή της και επί µια εικοσαετία διατηρούσε κατάστηµα. Είναι παντρεµένη, έχει µια κόρη που ζει στο εξωτερικό και τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί προσωρινά στο εξοχικό της, στον Κόρφο Κορινθίας, όπου ζει ήρεµα και περνάει τις ώρες της γράφοντας. Παράλληλα, είναι διαχειρίστρια της βιβλιοφιλικής οµάδας Βιβλία Αγάπης Νέκταρ Ζωής.

Είναι δωρήτρια και ένθερµη υποστηρίκτρια της δωρεάς οργάνων. Μαχήτρια ζωής, άτοµο εξωστρεφές, κοινωνικό, δοτικό και φανατική φιλόζωος.

Έχει γράψει τρία κοινωνικά-αισθηµατικά βιβλία. Τα «Όσα δεν µπορούσα να σου πω τη στιγµή που έπρεπε» και «Το τίµηµα µιας ερωτικής βραδιάς» εκδόθηκαν ταυτόχρονα τον Απριλίο του 2020 από τις Συµπαντικές Διαδροµές. Τον Απρίλιο του 2022 εκδόθηκε από τις εκδόσεις Πηγή το «Έρωτας φωτιά», που κυκλοφορεί ήδη σε 2η έκδοση. Τον Οκτώβριο του 2022 συµµετείχε µε τρία ποιήµατά της στο συλλογικό ανθολόγιο «Λογοτεχνικά Μονοπάτια» των εκδόσεων Όστρια, τον Δεκέµβριο της ίδιας χρονιάς το διήγηµά της «Παραµονή Χριστουγέννων» συµπεριλήφθηκε στο συλλογικό «Λογοτεχνικό Ηµερολόγιο 2023» των εκδόσεων Κέφαλος, ενώ το 2022 µελοποιήθηκε ένα τραγούδι της µε τίτλο «Έρωτας φωτιά».

Ένα νέο βιβλίο της περιµένει τη σειρά του να εκδοθεί, ενώ γράφει άλλα δυο ταυτόχρονα.

Δείτε το βιβλίο

Αθάνατες Νύχτες

Το ακριβότερο τίμημα που θα πληρώσεις ποτέ, ανήκει πάντα στον έρωτα

 

 

Μπορεί ένα ερωτικό μυθιστόρημα να σου "ρουφήξει" την ψυχή; Αυτό ναι!

Στην ηλικία των τεσσάρων ετών, η Σελήνη χάνει και τους δύο γονείς της σε µια πυρκαγιά. Η ζωή στο ίδρυµα γίνεται µονόδροµος και τώρα, δεκατέσσερα χρόνια µετά, µετρά αντίστροφα τις ηµέρες µέχρι την ενηλικίωσή της, ώστε να φύγει από εκεί. Ένα απρόβλεπτο γεγονός, όµως, αλλάζει τα δεδοµένα. Ο Πέτρος, ένας βρικόλακας ενός αιώνα και κάτι, έχει «κολλήσει» στην ηλικία των είκοσι οκτώ ετών. Η µέρα που η Σελήνη κλείνει τα δεκαοκτώ της χρόνια θα είναι η µέρα που θα του αλλάξει τη ζωή, καθώς πρέπει να τηρήσει έναν όρκο που είχε δώσει πριν δεκατέσσερα χρόνια, λίγο πριν το ξέσπασµα µιας πυρκαγιάς. Η αποστολή του είναι να κρατήσει την ταυτότητά του κρυφή, όµως οι συγκυρίες έχουν αντίθετη άποψη.

 

Βιογραφικό Συγγραφέα 

Η Ελευθερία Τσιντάρη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1998. Από την ενηλικίωσή της και έπειτα εργάζεται ως αεροσυνοδός στο εξωτερικό.

Στην ηλικία των δεκατριών άρχισε να γράφει παραµύθια σε ένα τοπικό περιοδικό και από τότε ξεκίνησε η ενασχόλησή της µε τον κόσµο της τέχνης. Αργότερα, στο λύκειο, της απονεµήθηκε το πρώτο πανελλήνιο βραβείο για την ταινία µικρού µήκους που δηµιούργησε µε την οµάδα της (η ίδια έγραψε το σενάριο και ανέλαβε τη σκηνοθεσία), µε τίτλο «Όσο µπορούµε». Σήµερα αρθρογραφεί στο thebluez.gr.

Τα βιβλία της κυκλοφορούν µε τους τίτλους Χωρίς την ελπίδα και Έρωτας από ψηλά.

Δείτε το βιβλίο

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments