....

ΕΚΔΟΣΕΙΣ IWRITE :ΔΥΟ ΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΈΡΩΤΑ.

Ανεκπλήρωτος Έρωτας

Ποιητικές σκέψεις για την ευθραυστότητα και τη λαχτάρα της ατελέσφορης αγάπης

 

 

Μέσα από τα θραύσματα του έρωτα γεννιέται...η ποίηση!

Και αν δεν είµαι εγώ, είσαι εσύ
και αν όχι εµείς οι δυο, κάτι παρόµοιο µε εµάς
που πάλεψε ή παλεύει για τον δικό του ανεκπλήρωτο έρωτα...

...και θέλω να σου πω, µα τα χείλη µου κλειδωµένη κλειδαριά
και τα κλειδιά χαµένα στο βάθος της καρδιάς µου...

Στίχοι από ανείπωτες ιστορίες ψυχών µπλεγµένες στον γλυκόπικρο χορό των ανεκπλήρωτων επιθυµιών,
ζωγραφίζουν ένα εξαίσιο πορτρέτο των απωθηµένων που κατοικούν εντός όλων µας.

 

Βιογραφικό Συγγραφέα 

Η Μαρία Μπακατσέλου γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2001 στη Θεσσαλονίκη. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Λάρισα ως βρεφονηπιοκόµος. Το µεγάλο της βήµα στην ποίηση το έκανε µε τον 12ο Μαθητικό Διαγωνισµό Ποίησης στη Θεσσαλονίκη, το 2019, όπου και βραβεύτηκε µε Β' έπαινο. Στην ίδια θέση βρέθηκε ξανά τον Ιούλιο του 2021 στον Πολιτιστικό Όµιλο Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ), ενώ συνεχίζει να είναι ενεργή µέσω διαγωνισµών σε Ελλάδα και Κύπρο. Τον Νοέµβριο του 2021, σε συνεργασία µε τις Εκδόσεις Πηγή, εκδόθηκε η πρώτη της ιδιωτική ποιητική συλλογή µε τίτλο «Όλες οι υποσχέσεις». 

Δείτε το βιβλίο

Τα αγκάθια του Έρωτα

Πού πάνε οι αγάπες όταν πεθαίνουν;

 

 

Μία ποιητική συλλογή που µας αφηγείται την τραγική ιστορία του έρωτα ενός νεαρού ζευγαριού, τις καλές και τις κακές τους στιγµές. Μα κυρίως τον έρωτά τους, την ιστορία αυτή των αγκαθιών του έρωτα.


...Ούτε λεπτό δεν µπορώ µακριά σου
Θέλω να είµαι µαζί σου και όπου µας βγάλει
Κάτω από το φως του φεγγαριού
Κάτω από τη βροχή και πάλι»
 

 

Βιογραφικό Συγγραφέα 

Η Στέλλα Μαµούρα γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Δραπετσώνα. Έχει ρίζες στον Αλµυρό Βόλου, είναι δεκαπέντε χρονών και φοιτά στο λύκειο. Μιλάει δύο ξένες γλώσσες και όσοι τη γνωρίζουν κάνουν λόγο για το υπέροχο χαµόγελό της που το κουβαλά πάντα µαζί της. Από µικρή ηλικία είχε όνειρο να γράψει το δικό της βιβλίο, καθώς λατρεύει το διάβασµα και τα βιβλία. Στον ελεύθερό της χρόνο είναι σε µία σχολή taekwondo, καθώς επίσης ασχολείται και µε τη ζωγραφική και την κεραµοποιία. Λατρεύει να βλέπει ταινίες και σειρές, καθώς και να βγαίνει έξω µε τις φίλες της. Τα Αγκάθια του Έρωτα είναι η πρώτη ολοκληρωµένη της επαφή µε τον χώρο και είναι πολύ ενθουσιασµένη για αυτό. Επιπροσθέτως, τον τελευταίο καιρό ασχολείται και µε το instagram ως stellas.book, ανεβάζοντας βιβλιοκριτικές.

Δείτε το βιβλίο

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments