....

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΈΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

 

 

 

Εκδήλωση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων 

 

 Κάθε χρόνο γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου με στόχο την ενημέρωση της διεθνούς κοινής γνώμης και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινωνικού περιβάλλοντος σχετικά με τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο σε όλο τον πλανήτη. Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών γιορτάζει την ημέρα αυτή με μια εκδήλωση από παιδιά για παιδιά και όχι μόνο! Στις 3 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας και ώρα 5 το απόγευμα, τα μικρά και μεγάλα «παιδιά» θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να διασκεδάσουν, να προσφέρουν, να συμμετέχουν.
   Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν τμήματα από τις σχολές: ΔΡΑΜΑΛΗ  ΚΑΛΛΙΟΠΗ -Αθλητική Σχολή, Academy fitness club, Α.Σ Έδεσσας «Μπιρόζης», Fitness club Nikolaidis, BODY ART και θα παρουσιαστεί το παιδικό παραμύθι «Η ευχή της Γάζας» των Ηρώς Γεωργίου και Ελένης Κίτσου, που πραγματεύεται το θέμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο. Η παιδική χορωδία του Νέου Ωδείου Έδεσσας με τη δασκάλα τους, Θεοδώρα Γκουράνη, θα χαρίσουν όμορφες μουσικές στιγμές και, όποιος επιθυμεί, θα έχει την ευκαιρία να προσφέρει τα μαλλιά του, αφού θα βρίσκεται στον χώρο εθελόντρια κομμώτρια που θα αναλάβει την όλη διαδικασία.

   Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου. Όλοι με τον τρόπο μας μπορούμε να προσφέρουμε, φτάνει να το θελήσουμε! Ας είμαστε όλοι εκεί!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments