....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ενημερωτικές και εορταστικές εκδηλώσεις των Κοινωνικών Δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» και «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Έδεσσας» που λειτουργούν υπό την εποπτεία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Έδεσσας.

 

Η αρχή έγινε την Δευτέρα 19/12 με την Γιορτή της Τρίτης Ηλικίας στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων όπου δεκάδες ηλικιωμένοι αντάλλαξαν δώρα, ευχές και δοκίμασαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα σε μία ζεστή εορταστική εκδήλωση.

Την Τρίτη 20/12 και την Πέμπτη 22/12 στην Αρνισσα και την Έδεσσα αντίστοιχα,  οι εργαζόμενοι των δομών «Βοήθεια στο Σπίτι» σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, χάριζαν σε όλους τους διερχόμενους χριστουγεννιάτικες κάρτες που κατασκεύασαν οι ωφελούμενοι των δομών και κερνούσαν εδέσματα στον χώρο της Λαϊκής αγοράς στην Άρνισσα και στον Πεζόδρομο της Έδεσσας. Παρόλο το τσουχτερό κρύο οι θερμές ευχές που ανταλλάσσονταν ζέσταναν την ατμόσφαιρα και την ελπίδα για μεγαλύτερο ενδιαφέρον προς την Τρίτη Ηλικία που χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας. 

 

 

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments