....

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4ΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ, ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΌΝΕΙΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΖΗΣΤΕ ΤΟ!

  • Το πρόγραμμα μέχρι την Κυριακή 28/12

Το Χριστουγεννιάτικο Όνειρο στην 4η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας συνεχίζεται…

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της 4ης Παραμυθούπολης του Δήμου Πέλλας συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία… Κέφι, χορός, μουσική, γλέντι, αλλά και εθελοντές, σύλλογοι και φορείς που δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας που την έχουν περισσότερο ανάγκη, ειδικά αυτές τις ημέρες των εορτών, συμμετέχουν στο παραμυθένιο χωριό, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μέχρι και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

Από χθές Δευτέρα 22 και σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 10.00 το βράδυ, ο  Σύλλογος Αθλούμενων  Δικηγόρων και φίλων «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ» φιλοξενούνται στο σπιτάκι της «Αγάπης και Αλληλεγγύης» για να συλλέξουν Φάρμακα  –Τρόφιμα- Παιχνίδια  -Ρούχα- Είδη Υγιεινής  (χαρτιά υγείας, σαμπουάν κ.λ.π.). Επίσης:

Σήμερα Τρίτη 23 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών θα… «σκορπίσουν» κέφι με τραγούδι και χορό στον πεζόδρομο.  Την ίδια ημέρα, στις 6.30 το απόγευμα, θα δοθεί από τα «Ανεμοσκορπίσματα» η παιδική Παράσταση «Οι Ιστορίες του Ματθαίου Μπίμπλ». Πρόκειται για μια… Χριστουγεννιάτικη Παραμυθοσαλάτα» που μπορούν να την απολαύσουν μικροί και μεγάλοι!!!

- Την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, στις 11.30 το πρωί, θα γίνει παρουσίαση Χριστουγεννιάτικων Τραγουδιών από την Χορωδία   του 3ου  Γυμνασίου Γιαννιτσών, ενώ στις 6.30 το απόγευμα, οι επισκέπτες της 4ης Παραμυθούπολης του Δήμου Πέλλας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Χορευτική Παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ρυθμός», στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Επίσης στη σκηνή της 4ης Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών:

- Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, θα δοθεί συναυλία με τους  ‘’Fanela Rige’’.

- Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, θα δοθούν συναυλίες με Rock και Παραδοσιακή Μουσική.

- Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, στις 8.30 το βράδυ, θα δοθεί συναυλία με τους  ¨Allou D' Allou¨.

Σημειώνεται ότι από την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου και μέχρι το τέλος της Παραμυθούπολης, στις 4 Ιανουαρίου, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων  Π.Α.Ο.Κ. «Πατριαρχείο», στο σπιτάκι της «Αγάπης και Αλληλεγγύης», από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 10.00 το βράδυ, καθημερινά θα αναπτύσσει Φιλανθρωπική Δράση για την στήριξη συμπολιτών μας που χρίζουν  άμεσης βοήθειας.

Η 4η Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας θα διαρκέσει έως τις 4 Ιανουαρίου 2015. Σας περιμένουμε!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments