....

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΔΕΙΡΕ LIVE ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΕ (VIDEO)

Ο ίδιος είναι τραγουδιστής θρύλος και ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ρουμανία. Αποκαλείται ως ο "Βασιλιάς των Τσιγγάνων" και έχει δέκα παιδιά από 5 διαφορετικές γυναίκες.Image and video hosting by TinyPic

Ο εκατομμυριούχος Nicolae Guta, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό σόου μαζί με την τωρινή φίλη του Iulia, την πρώην του Narcisa Guta και τον γιο της Nicu.

live_1.JPG

Η φιλική ατμόσφαιρα γρήγορα άλλαξε, όταν ο Nicu αποκάλυψε ότι είχε μία... περιπετειούλα με την pole dancer Iulia, για την οποία τα ρουμανικά μέσα υποστηρίζουν ότι είναι έγκυος στο παιδί του Guta.

live_2.JPG

Όταν η Iulia δεν αρνήθηκε την σχέση της με τον Nicu, ο Guta "βγήκε από τα ρούχα του". Την έπιασε από τα μαλλιά, την έσυρα από τον καναπέ που καθόταν δίπλα του και της επιτέθηκε, την ώρα που η τηλεοπτική εκπομπή εξελίσσονταν κανονικά. Άρχισε να την χαστουκίζει live , ενώ την γυναίκα έσωσε bodyguard που βρίσκονταν στο στούντιο.

live_3.JPG

Ο Nicu υποστήριξε ότι έκανε ότι έκανε επειδή ο Guta δεν συμπεριφερόταν καλά στην μητέρα του όταν είχαν σχέση.

live_exw.JPG

Ο 47χρονος τότε Guta είχε αφήσει την μητέρα του Nicu για την Flori η οποία ήταν έγκυος στο 11ο παιδί του, μία εγκυμοσύνη την οποία διέκοψε η ίδια.

live_4.JPG

Ο διάσημος Ρουμάνος τραγουδιστής έχει έναν μικρό στόλο από πολυτελή αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων BMWs, Mercedes and 13 ρουμάνια Dacias.

live_5.JPG

live_6.JPG

live_7.JPG

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments