....

ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΗΣΤΗ ΣΕ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΕΛΛΑΣ

Ο δράστης είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα full face - Κινδύνευσε η 75χρονη φουρνάρισσα

Την ώρα που έψηνε το ψωμί, όπως κάθε μέρα, βρέθηκε έρμαιο στα χέρια ενός αδίστακτου κακοποιού οπλισμένου με μαχαίρι, ο οποίος τρύπωσε από το παράθυρο στο αρτοποιείο που διατηρεί δίπλα στο σπίτι της μια 75χρονη φουρνάρισσα στην κοινότητα Δυτικό του δήμου Πέλλας!

Ο εισβολέας, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλα full face, απείλησε την ηλικιωμένη με το μαχαίρι και, αφού την χαστούκισε, της έκλεισε το στόμα με το χέρι του για να την εμποδίσει να φωνάξει. Όταν, όμως, άνοιξε το συρτάρι του τραπεζιού του αρτοποιείου για να αρπάξει τα χρήματα που υπήρχαν εκεί, η γυναίκα ξεγλίστρησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.



Τις φωνές της άκουσε η κόρη της που κατοικεί πάνω από το αρτοποιείο και έτρεξε να δει τι συμβαίνει. Στο μεταξύ, ο δράστης είχε τραπεί σε φυγή χωρίς να αρπάξει χρήματα. Η 75χρονη ειδοποίησε την Αστυνομία και στο χωρίο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Γιαννιτσών για να κάνουν επιτόπια έρευνα μαζί με ειδικούς της Εγκληματολογικής υπηρεσίας. Όλα δείχνουν ότι ο εισβολέας γνώριζε καλά τους χώρους και ήξερε ότι η οικογένεια της ηλικιωμένης κατοικεί πάνω και δίπλα από τον φούρνο.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments