....

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA-ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

 

 

Τρεις ώρες διήρκεσε το τετ α τετ του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη στο Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα, στη διάρκεια του οποίου αποφασίστηκε η επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

 

Λίγες ώρες μετά τα έκτροπα στο ντέρμπι της Τούμπας, το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, και μάλιστα φέροντας όπλο, ο υφυπουργός Αθλητισμού μετέβη εκτάκτως στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για όλες τις εξελίξεις.

Οι δύο άνδρες εξέτασαν όλα τα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν μετά τα γεγονότα της Τούμπας, τα οποία έκαναν τον γύρο του κόσμου, πριν καταλήξουν στην απόφαση για την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός διεμήνυσε στον υφυπουργό Αθλητισμού να μην κάνει πίσω, ανεξάρτητα από το πολιτικό κόστος μιας τέτοιας απόφασης. «Δεν με ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος. Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους», είπε ο πρωθυπουργός

 

Έτσι ο κ. Βασιλειάδης εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ανακοίνωσε την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να ξεκινήσει ξανά αν δεν υπάρχει ένα νέο σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους.

Δεν κάνουμε πίσω, συνεχίζουμε τη μάχη για διαφάνεια κι ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Έχουμε κερδίσει πολλά, μένουν όμως πολλά να γίνουν ακόμη. Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνεύσει αυτή η προσπάθεια, ούτε να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος, αναλαμβάνοντας όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος, πρόσθεσε ο κ. Βασιλειάδης.

«Όλα είναι στο τραπέζι», είπε ο κ. Βασιλειάδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και παρέπεμψε στην επικοινωνία που θα έχει τις επόμενες ώρες με τους αρμόδιους φορείς, την ομοσπονδία, τη Λίγκα, αλλά και την UEFA με την οποία βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία.

Δήλωσε πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να σταματήσει η προσπάθεια της για εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν οι απαραίτητες πρόνοιες για την Εθνική Ομάδα.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments