....

ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ "ΥΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ " ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΨΙΚΑΜΙΝΟΥ 2018 ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Ανοιχτό κάλεσμα από Eordaiart, προς όλους τους καλλιτέχνες για την εικαστική πρόταση “Αναβλάστηση” για λογαριασμό του Πολιτιστικού Συλλόγου Υψικάμινος στο πλαίσιο του 2ου φεστιβάλ Πτολεμαΐδα η πόλη Γιορτάζε 2018.

Ενημερωτικό δελτίο

 

Ο θεατής κινείται και διαδρά σε έναν χώρο γεμάτο από γλάστρες τις οποίες φρόντισαν εικαστικά καλλιτέχνες σύμφωνα με την προσωπική τους γραφή. Ένας εσωτερικός κήπος που έχει σκοπό να διερευνήσει τα όρια του κάθε καλλιτέχνη οικοδομώντας παράλληλα και τα όρια ενός εικαστικού επεισοδίου το οποίο καταλήγει σε δενδροφύτευση ως ελάχιστο αντίδωρο για όσα προσφέρει ο τόπος στους ανθρώπους της Εορδαίας. Ένα ανοιξιάτικο αεράκι παρακινούμενο από την μελωδία του Σαββατόβραδου του Μίκη Θεοδωράκη γέρνει ελάχιστα τα αντίδωρα πριν την τοποθέτηση τους στην δική τους γη. Αυτή η κίνηση μπορεί να μεταφραστεί σαν την αμφισβήτηση της περιέργειας που νιώθει ένα μικρό παιδί πριν μπει σε ένα δωμάτιο το οποίο δεν γνωρίζει.

 

            Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα πατώντας ΕΔΩ έως τις 11 Μαρτίου 2018.

           

            Οι γλάστρες μπορούν να δημιουργηθούν με οποιοδήποτε υλικό, μέσο ή σχήμα θέλει ο εκάστοτε καλλιτέχνης.(δεν υπάρχει περιορισμός αρκεί πρακτικά να μπορούν να γεμίσουν με χώμα και να αντέχουν το πότισμα και την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία). Πρέπει να Αποσταλούν έως τις 14 Μαρτίου 2018 στην Οδό  Εθνικής Αντίστασης 52.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments