....

ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΠΟΡΤΜΠΑΓΚΑΖ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Συνελήφθη 39χρονος διακινητής στη Θεσσαλονίκη

Μέχρι και στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου είχε κρύψει, 39χρονος διακινητής, μετανάστες, τους οποίους επρόκειτο να μεταφέρει στην Αθήνα. Δεν πρόλαβε όμως να φτάσει, καθώς εντοπίστηκε από αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για έναν Γεωργιανό, ο οποίος φέρεται ως μέλος σπείρας διακίνησης μεταναστών, που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.
 
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης ακινητοποίησαν το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε, όταν έφτασε στα διόδια του Αιγινίου, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών. Κατά τη διάρκεια ελέγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε συνολικά δέκα μετανάστες, από τους οποίους τρεις ήταν στο πορτμπαγκάζ του οχήματος.
 
Οι διακινούμενοι αλλοδαποί -επτά Πακιστανοί, δύο Ινδοί και ένας από το Μπανγκλαντές- φαίνεται ότι είχαν καταβάλει προηγουμένως 2.000 ευρώ, ο καθένας, προκειμένου να ταξιδέψουν από τον Έβρο στην Αθήνα. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ίδιοι στερούνταν νόμιμων έγγραφων παραμονής στην Ελλάδα.
 
Ο 39χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments