....

«ΈΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ» ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ- ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ

Ολοκληρώθηκε μόλις η συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου και Φώφης Γεννηματά και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία δήλωση σε ότι αφορά στις επόμενες κινήσεις.

Τελικά όπως έγινε γνωστό η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά με τον πρόεδρο του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργο Παπανδρέου κατέληξαν σε συμφωνία συμπόρευσης των δύο κομμάτων καθώς υπήρξε ταύτιση απόψεων μεταξύ τους.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι ο Γιώργος Παπανδρέου πέρασε το κατώφλι του γραφείου της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή πυροδοτώντας τα σενάρια περί «επιστροφής» του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο κόμμα. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου εξέταζαν την φόρμουλα συνεργασίας Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ΚΙΔΗΣΟ.

Η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παπανδρέου πραγματοποιήθηκε λίγες μόνο ημέρες πριν ανοίξουν και επίσημα τα χαρτιά τους για έναν νέο πολιτικό φορέα στην κεντροαριστερά, τρεις πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Ραγκούσης, η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Γιώργος Φλωρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο η Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας θα απευθύνει προσκλητήριο συσπείρωσης, σε μια εκδήλωση στην οποία έχουν προσκληθεί πρώην και νυν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά και πρωην πρωθυπουργοί.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments