..

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ : ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΝΕΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ (PHOTOS ΑΦΙΣΑ)

 

 

 

 

«Η Αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι»

 

Στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, τα παιδιά του Θεατρικού Εργαστηρίου θα παρουσιάσουν το μουσικό παραμύθι των Αφων Κατσιμίχα «Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι», σε επιμέλεια Ανδρέα Κυμιρλίδη. Η παρουσίαση θα γίνει το Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2017 και ώρα 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Παράλληλα, το εφηβικό τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου, την Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2017, θα επισκεφτεί το Γηροκομείο Έδεσσας, παρουσιάζοντας δρώμενα και προσφέροντας δώρα στους ηλικιωμένους, συνοδευόμενα με ευχές εν όψει εορτών. Αυτή θα είναι η τελευταία δράση από το Θεατρικό Εργαστήρι για τη φετινή χρονιά, καθώς θα παύσει η λειτουργία του για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα υποδεχτεί και πάλι τους μικρούς του φίλους , την Κυριακή 7/1/2018, τις προγραμματισμένες ώρες των τμημάτων.

 

 

«Οικονομική ενίσχυση-Τεχνική υποστήριξη σε τρίτους»

 

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς, στηρίζει το Παραγωγικό εργαστήρι ατόμων με αναπηρία «Περίτεχνο» και το «Bazaar Αγάπης» του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων, με την αγορά Χριστουγεννιάτικων χειροποίητων δημιουργιών των μελών τους. Επίσης το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα στηρίξει με υλικοτεχνική υποδομή την Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18/12/2017 καθώς και την εκδήλωση του Γυμναστηρίου Academy Fitness Club την Πέμπτη 21/12/2017 , στην αίθουσα της Π.Ε. Πέλλας

 

«Νεανική Σκηνή»

 

Την Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2017, την θεατρική ομάδα της Νεανικής Σκηνής, υποδέχτηκε η Πρόεδρος του Ε.Θ. κα Οτουντζίδου, σε γνωστό εστιατόριο της πόλης μας, όπου παρατέθηκε γεύμα και απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής. Οι συντελεστές σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα, μεταξύ άλλων εξέφρασαν την επιθυμία να παρουσιάσουν εκ νέου το έργο «Αγαπητή Ελένα», εκπροσωπώντας το Ε.Θ. σε Φεστιβάλ.

 

STORE_628 STORE_627 16_12_2017
image uploader

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments