....

ΤΟ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΟ «ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ»

Μια ιδιαίτερη γαστρονομική βραδιά με Αγιορείτικη Κουζίνα, διοργανώθηκε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Κέντρο Καταρρακτών. Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ι.Μ.Έδεσσης Πέλλης και Αλμωπίας και του Δήμου Έδεσσας με στόχο την ενίσχυση των γιορτινών ενεργειών αλληλεγγύης σε ευπαθείς συνανθρώπους μας καθώς τα έσοδα της οικονομικής ενίσχυσης θα διατεθούν στο κοινωνικό συσσίτιο. Τα εκλεκτά εδέσματα ετοίμασε ο μοναχός Επιφάνιος ο Μυλοποταμιανός, αρχιμάγειρας του Αγίου Όρους σε συνεργασία με τον Καθηγητή ΙΕΚ Μαγειρικής Έδεσσας Θοδωρή Κουρατζόγλου και τους σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής του ΙΕΚ, την παρουσίαση του δείπνου έκανε ο Ερευνητής Γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης ενώ η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από τη Φιλαρμονική του Δήμου Έδεσσας και τις μελωδίες βιολοντσέλου από τον Βασίλη Λεμονιά.

Με σύνθημα «Κοινωνική δράση στην πράξη» το Χριστουγεννιάτικο «Γεύμα Αγάπης» διοργανώθηκε από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος», τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Έδεσσας και το Εδεσσαϊκό Θέατρο, με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας και του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών. Οι εκπρόσωποι των Δ.Σ. των συλλόγων κ.κ. Ιωάννης Χατζηπέγιου, Χριστόδουλος Φανιόπουλος και Δέσποινα Οτουντζίδου, που συνεπικουρούν από κοινού για πρώτη φορά στις εθελοντικές και φιλανθρωπικές ενέργειες του Δήμου Έδεσσας, έδωσαν αμοιβαία υπόσχεση να επαναλάβουν τη συνεργασία αυτή, συμβάλλοντας στο κοινωνικό έργο της πόλης.

 

«Στο κατώφλι μιας νέας δημιουργικής χρονιάς»

 

Αποχαιρετούμε μια πολύ δημιουργική χρονιά, πλούσια σε δράση, τόσο πολιτιστικού όσο και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνεται ικανοποίηση από την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν στο πλάνο δράσης του έτους 2016 και που στέφτηκαν με επιτυχία.

Παραστάσεις από την Κεντρική και την Παιδική Σκηνή, ίδρυση Νεανικής Σκηνής, δημιουργία Θεατρικής Βραδιάς, συμμετοχή και διάκριση στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου, δημιουργία Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου με έδρα την Έδεσσα, οργάνωση σεμιναρίων, δυναμικό παρόν του Θεατρικού Εργαστηρίου, συμβολή και στήριξη δράσεων τρίτων, εκπροσώπηση σε εκδηλώσεις άλλων συλλόγων και φορέων, συμμετοχές σε εκδηλώσεις του Δήμου Έδεσσας, εποικοδομητικές συνεργασίες, αποτελούν μερικές από τις δράσεις του συλλόγου κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Μηδενίζοντας το κοντέρ και θέτοντας νέους στόχους για τη χρονιά που έρχεται, το Εδεσσαϊκό Θέατρο, συνεχίζει τη δημιουργική του πορεία, συμβάλλοντας στην πολιτιστική και πολιτισμική δράση της πόλης.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, ευχαριστεί όλους όσοι δήλωσαν έμπρακτα και συνέβαλλαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων και της γενικότερης δράσης του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και εύχεται στα μέλη, στους φίλους και στο θεατρόφιλο κοινό «Χρόνια Πολλά, με υγεία, χαρά και δημιουργικότητα»

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments