....

ΕΔΕΣΣΑΪΚΌ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ: ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ο Δήμος Έδεσσας, η οργανωτική επιτροπή, το σωματείο επισιτιστικών επαγγελμάτων και η Δημοτική Επιχείρηση ξεκίνησαν την διοργάνωση για  10η  χρονιά του ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.

Η οργανωτική επιτροπή με την εθελοντική συμμετοχή των μελών της καθώς και δεκάδων επιχειρηματιών, εμπόρων και φίλων του καρναβαλιού καταρτίζει το 15νθήμερο πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Η συμμετοχή και οι δηλώσεις των γκρούπ από Επιχειρήσεις, Συλλόγους, Σχολεία και Φορείς ξεπερνάνε κάθε προσδοκία και αναμένεται στα 10 χρονα ο αριθμός των καρναβαλιστών να υπερβεί κατα πολύ την περσινή συμμετοχή.

Στις τρείς συνεδριάσεις της οργανωτικής επιτροπής συζητήθηκαν θέματα που αφορούν

1. Την περαιτέρω μείωση του κόστους.

2. Την εξεύρεση πόρων και χορηγών με στόχο την αύξηση των εσόδων

3. Την αξιοποίηση των πρωτοβουλιών επιχειρηματιών της πόλης για την διοργάνωση εκδηλώσεων

4. Την προσπάθεια όλων όσων μπορούν να συμβάλλουν ώστε η προμήθεια των αποκριάτικων στολών να γίνει από τοπικούς επιχειρηματίες.

Στην κατεύθυνση αυτή υπήρξε συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής με βιοτέχνες και εμπόρους της πόλης στην οποία συμμετείχαν οι: Βασιλάκος Αθανάσιος, Δάλλας Νίκος, Δημησιώρης Γιώργος (Σεραφίνο), Τσορακλίδης Αλέξανδρος

Συμφωνήθηκε η απόλυτη στήριξη της τοπικής αγοράς διασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα των στολών στην χαμηλότερη  δυνατή τιμή προς συμφέρων όλων των συμμετασχόντων.

Συγχρόνως εκδηλώθηκε και η επιθυμία - συμφωνία των επιχειρηματιών να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις αλλά και τη συνέχιση του ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.

 Τέλος αποφασίστηκε να λειτουργήσει πολύ σύντομα το γραφείο της οργανωτικής επιτροπής στον πεζόδρομο με στόχο την καλύτερη επικοινωνία, πληροφόρηση και προβολή όλων των εκδηλώσεων.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments