....

ΕΔΕΣΣΑ : ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ Π.ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΈΔΕΣΣΑΣ (VIDEO PHOTOS)

Την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 6 μ.μ από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας, στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων, στόλισε και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της στην αυλή της Παλιάς Μητρόπολης Έδεσσας . Τον στολισμό έκαναν παιδιά με πολύ χαρά του 8ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας με στολίδια που φιλοτέχνησαν τα ίδια, με την καθοδήγηση του εικαστικού Παντελή Ταμουτσέλη.
Η Φιλαρμονική του Δήμου Έδεσσας συνόδεψε τον στολισμό με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Στην συνέχεια η εκδήλωση συνεχίστηκε στο ξενοδοχείο «Βαρόσι 4 Εποχές», όπου τα παιδιά παρακολουθήσαν το δρώμενο «…μέσα σ’ ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι», όπου το ίδιο το παραμύθι «ζωντάνεψε» και εμπλουτίστηκε με ήχους της φύσης που  αναπαρήγαγαν τα παιδιά, τα οποία συμμετείχαν διαδραστικά και ψυχοκινητικά.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε  σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Ελισάβετ Φράγκου, την Παιδαγωγική Ομάδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας-Γιαννιτσών Μαρία Αβραάμ, Σοφία Θεοδωρίδου και Θοδωρή Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι ήταν και ο συντονιστής του δρώμενου, καθώς και η Φιλαρμονική του Δήμου Έδεσσας και τον αρχιμουσικό Λάκη Σαμαρά και τα μέλη της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Μητροπολίτη ο Πατήρ Γεώργιος Ζουμής, η κα Τσιγαρίδα Ελισάβετ Προϊσταμένη της Εφορίας Πέλλας, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου ο Διοικητής της ΙΙας Μεραρχίας Έδεσσας Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Γλύμης οι επικεφαλής της μείζονος και ελάσσονος Αντιπολίτευσης   κύριοι Γιάννης Σόντρας και Αντώνης Ρυσάφης καθώς επίσης και γονείς των παιδιών που έλαβαν μέρος αλλά και αρκετός κόσμος και παιδιά.

 

 

 

 

 

17/12/16

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments