..

ΕΔΕΣΣΑ : ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (PHOTOS)

 

 

 

Στην Έδεσσα Σκύδρα, Γιαννιτσά, Αριδαία, και Κρύα Βρύση σε εξέλιξη είναι από τις 8 το πρωί η ψηφοφορία για την εκλογή νέου αρχηγού στην Κεντροαριστερά, και στο  μεγάλο στοίχημα όχι μόνο την ενοποίηση των διάσπαρτων δυνάμεων, με την εκλογή αρχηγού αλλά και την προσέλευση του κόσμου στις κάλπες. 

Μέχρι αυτή την ώρα (15:15') οι ψηφοφόροι που προσήλθαν στις κάλπες είναι 250 στην Έδεσσα, 310 στα Γιαννιτσά και 300 στην Σκύδρα.

Η διαδικασία όσον αφορά την Έδεσσα αλλά και τις άλλες πόλεις ξεκίνησε ομαλά στο 90% των εκλογικών τμημάτων ενώ σχεδόν το σύνολο είχε ανοίξει μέχρι τις 9.30πμ.  Αισιόδοξα είναι τα πρώτα μηνύματα από την προσέλευση των πολιτών στις κάλπες καθώς μέχρι λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι η συμμετοχή ξεπέρασε τα 250 άτομα και αναμένονται περισσότερα όσον αφορά πάντοτε την Έδεσσα. Το κόστος συμμετοχής για τον κάθε ψηφοφόρο είναι 3 € και ο καθένας έχει δικαίωμα να ψηφίσει έναν υποψήφιο.

Στην Πέλλα τα  εκλογικά κέντρα είναι τα παρακάτω πέντε (5):

1.-Εκλογικό Κέντρο Αλμωπίας, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο.

2.-Εκλογικό Κέντρο Γιαννιτσών, στο Πνευματικό Κέντρο.

3.-Εκλογικό Κέντρο Έδεσσας, στο Δημαρχείο Έδεσσας.

4.-Εκλογικό Κέντρο Κρύας Βρύσης, στο Πνευματικό Κέντρο.

5.-Εκλογικό Κέντρο Σκύδρας, στο Πνευματικό Κέντρο.

 

Οι Υποψήφιοι όπως γνωρίζουμε όλοι ΕΝΝΕΑ  (με αλφαβητική σειρά) οι κ. Νίκος Ανδρουλάκης, Κωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά,Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης,Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης και Δημήτρης Τζιώτης διεκδικούν ,στον πρώτο γύρο που διεξάγεται σήμερα, την ηγεσία του νέου φορέα.

 

NOE17_287 NOE17_288 NOE17_289 NOE17_290 NOE17_291

 

Το παρών στις εκλογές για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρώην πρωθυπουργός ψήφισε σε εκλογικό τμήμα στη Νέα Ερυθραία, ενώ συνομίλησε και με πολίτες που συνάντησε εκεί.

«Η σημερινή ημέρα είναι σημαντική, γιατί είναι ένα βήμα συμμετοχής. Ένα βήμα συμμετοχής για τους πολίτες, ένα βήμα συμμετοχής για τους φίλους και τα μέλη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

«Είναι και ένα κάλεσμα αλλαγής, διότι η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες, έχει τεράστιες δυνατότητες εάν ο Ελληνικός λαός ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση, τη θέληση, να γίνουν αλλαγές. Να ξεφύγει από τις μεγάλες κουβέντες εκείνων των παρατάξεων, και της δεξιάς και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ουσιαστικά εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό τάζοντας παραδείσους, αλλά κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την προσαρμογή μετά από την οικονομική κρίση.

Είναι η ώρα για μια διαφορετική πορεία της χώρας, με πρωτοπορία το ίδιο τον πολίτη», συμπλήρωσε.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments