....

ΕΔΕΣΣΑ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΥ

 

 

 

 

ΕΔΕΣΣΑ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΟΥ

 

 

Στο  Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 ο Δήμαρχος κ. Γιάννου έκανε τον απολογισμό πεπραγμένων του έτους 2017.

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος στους Δημοτικούς Συμβούλους οι οποίοι τοποθετήθηκαν σχετικά με τον απολογισμό του Δημάρχου.

Τον λόγο πήρε πρώτη η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος ΄Εφη Ταμβίσκου στη συνέχεια ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Τσιβόγλου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Φουνταλής Μιχάλης και Δημητριάδης Βασίλης.

 

Μετά την τοποθέτηση της Εφης Ταμβίσκου άναψαν τα αίματα μεταξύ της κας Κατσάρας και της πρώτης η οποία σε υψηλούς τόνους αναφέρθηκε ότι στα λεγόμενά της η κα Ταμβίσκου ψεύδεται ενώ ο κ. Τσοβόγλου αγνακτισμένος "σηκώθηκε και έφυγε"  γιατί  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου συνέχεια το διέκοπτε και δεν τον άφησε να πει αυτά που ήθελε.

Την ίδια διαμαρτυρία εξέφρασε και ο Βασίλης Δημητριάδης αναφέροντας συγκακριμένα ότι είσαστε είναι "απαράδεκτο" να διακόπτεται όταν παίρνει τον λόγο κάποιος Δημοτικό Σύμβουλος.  Και επίσης αναφέρθηκε ότι υπάρχει μια καθεστωτική νοοτροπίας σαν Δημοτική Αρχή κόβει διάφορους προμηθευτές  και τους λόγους το αναφέρει στο βίντεό μας παρακάτω.

 

Περισσότερα στο παρακάτω μας βίντεο:

 

 

20188888024_COPY 20188888025_COPY 20188888026_COPY

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments