....

ΕΔΕΣΣΑ : ΠΑΥΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ "ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" - ΕΥΧΑΡΣΙΤΗΡΙΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

Το  ΔΣ του Σωματείου με την επωνυμία «Ένωσις Φιλανθρωπικών Σωματείων Κυριών & Δεσποινίδων Εδέσσης» και με τίτλο «Το Άσυλο του Παιδιού», αποστέλλει το τελευταίο δελτίο τύπου  και ταυτόχρονα ευχαριστήριο, λόγω παύσης της λειτουργίας του.

 

Όλα σ’ αυτήν την ζωή δημιουργούνται, ακμάζουνκαι τελικά ολοκληρώνονται ….

Έτσι, ακολουθώντας τους νομοτελειακούς κανόνες της ζωής, κλείνει ένας όμορφος και δημιουργικός κύκλος ίσως του παλαιότερου και ιστορικότερου συλλόγου της Έδεσσας. Ο σύλλογος με την επωνυμία «Ένωσις Φιλανθρωπικών Σωματείων Κυριών & Δεσποινίδων Εδέσσης» και με το συνήθη τίτλο που καθιερώθηκε στις συνειδήσεις μας ως «Το Άσυλο του Παιδιού», ολοκλήρωσε την αποστολή του και εδώ και λίγα χρόνια σταμάτησε την δραστηριότητα του για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας. Η σύγχρονη καθημερινότητα και οι νέες κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, δεν άφησαν περιθώριο να εναρμονιστεί το σωματείο με αυτούς τους παράγοντες.

Ταυτόχρονα εξέλειπαν και οι πόροι του καθενός μας που συντηρούσαν όλα τα χρόνια την αδιάκοπη λειτουργία του. Θα μείνουν όμως από και σε όλους μας όμορφες αναμνήσεις και θα διατηρήσουμε ζωντανή την ιστορία και την προσφορά του σωματείου στην Εδεσσαϊκή κοινωνία.

Με το παρόν μήνυμα πρέπει να ξεκινήσουμε τις ειλικρινείς και απέραντες ευχαριστίες μαςπρος τους ευεργέτες και δωρητές του συλλόγου, που διέθεσαν μεγάλης αξίας δωρεές, αλλά και σ’ αυτούς που διέθεσαν ακόμα και το υστέρημα τους.

Πολλοί και αξιολογότατοι άνθρωποι προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο σκοπό, την ιδέα και το πνεύμα του σωματείου, οι οποίοι άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στην κοινωνική μνήμη της Έδεσσας.

Ως τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο Σας Ευχαριστούμε όλους ανεξαιρέτως και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε από διαφορετικά μετερίζια.

Τέλος, παραδίδουμε και επιστρέφουμε την χρήση του κτιρίου στο Δήμο Έδεσσας που το διέθεσε διαχρονικά στις υπηρεσίες του Ασύλου του Παιδιού και τελικά όλοι πρέπει να κρατήσουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από την πολύχρονη λειτουργία και την προσφορά του.

 

Μετά τιμής

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments