....

ΕΔΕΣΣΑ: ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ (VIDEO PHOTOS)

 

Ιδιαίτερη ήταν η γαστρονομική βραδιά της  Αγιορείτικης Κουζίνας που οργνανώθηκε στην Έδεσσα την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 στο Κέντρο Καταρράκτες. Μια εκδήλωση και ένα χριστουγεννιάτικο γεύμα αγάπης με στόχο την ενίσχυση των γιορτινών ενεργειών αλληλεγγύης σε ανθρώπους που δοκιμάζονται τις ημέρες αυτές στην Έδεσσα και την ευρύτερη περιοχή. Η εκδήλωση διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Ι.Μ.Έδεσσης Πέλλης και Αλμωπίας και του Δήμου Έδεσσας οι οποίοι ήταν και παρόντες στην εκδήλωση ο Σεβ. Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας και ο Δήμαρος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου.

Τα υπέροχα γεύματα της ημέρας ετοίμασε και παρουσίασε με ένα σύνολο εθελοντών ο μοναχός Επιφάνιος ο Μυλοποταμιανός, Αρχιμάγειρας του Αγίου Όρους. Στην ομάδα συμμετείχαν  ο Θοδωρής Κουρατζόγλου, Καθηγητής ΙΕΚ Μαγειρικής, Αρχιμάγειρας μαζί με τους σπουδαστές του Τμήματος Μαγειρικής του ΙΕΚ Εδεσσας, ενώ την παρουσίαση του δείπνου έκανε ο Γιώργος Παλησίδης, Ερευνητής Γαστρονομίας.

Το δείπνο συνδιοργανώθηκε από τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» / Γαστρονομική Λέσχη, τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Έδεσσας, το Εδεσσαϊκό Θέατρο μαζί με πολλούς άλλους φορείς της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Έδεσσας και του Δημοτικού Κέντρου Καταρρακτών. Η τιμή πρόσκλησης ήταν 15 ευρώ ανά άτομο και περιλάλβανε  δύο πακέτα αλληλεγγύης που θα ενισχύσουν το γιορτινό τραπέζι συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη για τις ημέρες των εορτών και συμμετοχή στο δείπνο με την Χριστουγεννιάτικη Αγιορείτικη Κουζίνα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Έδεσσας όπου και έπαιξε διάφορα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με Μαέστρο τον Λάκη Σαμαρά.

Εμείς παρευρεθήκαμε στην όμορφη αυτή εκδήλωση και καταγράψαμε με την κάμερά μας όλη την εκδήλωση όπου και ο Μοναχός Επιφάνιος ο Μυλοποταμιανός, Αρχιμάγειρας του Αγίου Όρους μας έκανε δηλώσεις στην κάμερά μας

 

 

 

 
 
     

 

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments