....

ΕΔΕΣΣΑ: ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΑΦΗΣΕ ΑΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ (VIDEO PHOTOS)

Σήμερα Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 μετά τις 2 το μεσημέρι κτηνοτρόφος από το Κλεισοχώρι Έδεσσας μετάφερε σε καρότσα 2 αγελάδες και 4 μοσχάρια από τα οποία τα 3 ήταν ήδη νεκρά.

Ο κτηνοτρόφος όπως θα δείτε στο βίντεό μας σύμφωνα με τις δηλώσεις του, επέλεξε αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί για την απαγόρευση  που του έχει επιβληθεί ώστε να μπορέσει να μεταφέρει τα ζώα του για βοσκή (τα οποία τα έχει στο έξω από το χωριό του), στο βουνό του Καιμάκτσαλάν.

Εμείς φτάνοντας στον προαύλιο χώρο της Νομαρχίας διαπιστώσαμε ότι στο σημείο είχαν φτάσει Αστυνομικοί με περιπολικό οι οποίοι προσσπάθησαν να ταίσουν τα ζώα με κλαδιά από τα γύρω δένδρα και να τα ποτίσουν με ένα κουβά. Επίσης συναντήσαμε και υπάλληλο του Δασαρχείου Έδεσσας ο οποίος βοήθησε στο έργο των Αστυνομικών να ταίσουν τα ζώα. 

Να αναφέρουμε ότι τα ζώα ανήκουν μετά από έρευνα σύμφωνα με τα στοιχεία της Δ/σνης Κτηνιατρικής που διατηρεί η Υπηρεσία αυτή και σύμφωνα με την ειδική σήμανση που φέρουν στα αυτά τα ζώα (ενώτια)  ανήκουν στον Πετρίδη Ιορδάνη, ο οποίος και απουσίαζε απο τον χώρο.

Αναζητήθηκε από την Αστυνομία και βρέθηκε στις 6 το απόγευμα όπου ήρθε και μας έκανε δηλώσεις όπως θα δείτε και στο παρακάτω μας βίντεο.

Στη συνέχεια ο παραπάνω κτηνοτρόφος συνοδεία των Αστυνομικών μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για ανάκριση.

 

 

 

7fYVmM.jpg 7fYkHf.jpg 7fYvpL.jpg 7fYRI1.jpg

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments