....

ΕΔΕΣΣΑ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ (VIDEO PHOTOS)

Φωτιές άναψε το 9ο θέμα στη  Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, χθές Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 και ώρα 18.00΄ που αφορούσε την έγκριση ή μη διαρρύθμισης μισθίου που βρίσκεται στην πλατεία Τημενιδών . Το θέμα έφασε στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας μετά από καταγγελίες για αυθαιρεσίες με αποτέλεσμα την διακοπή των εργασιών που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο κατάστημα με παρέμβαση  του Τμήματος Πολεοδομίας.

Πιο συγκεκριμένα οι: Δημοτικοί  Σύμβουλοι Ρυσάφης Αντώνης και  ο  Δημητριάδης Βασίλης αναφέρθηκαν σε  καταγγελίες δημοτών που τους έγιναν για τις αυθαιρεσίες στο ενοικιαζόμενο δημοτικό κατάστημα "ΤΗΜΕΝΙΔΩΝ", τονίζοντας ότι οι ενοικιαστές του Δημοτικού Καταστήματος ξεκίνησαν εργασίες στον προαύλειο χώρο πήραν το "ΟΚ" από κάπου" και δεν ξεκίνησαν έτσι αυθαίρετα.

Μάλιστα ο Ρυσάφης Αντώνης στο τέλος τόνισε : "Το Αφεντικό (εννοώντας τον Δήμαρχο) είπε το ναι και γίνεται η δουλειά" 

Σημαντικό και το γεγονός ότι για το παραπάνω θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο  ο Δημητριάδης Βασίλης κατηγόρησε τον Δήμαρχο για παράβαση καθήκοντος.

Ο Δήμαρχος από την θέση του ζήτησε για να μην μείνουν εκτεθειμένοι οι παραπάνω δύο δημοτικοί σύμβουλοι να κατονομάσουν τους καταγγέλλοντες.

 

Δείτε περισσότερα για το θέμα του καταστήματος του ΤΗΜEΝΙΔΩΝ στο παρακάτω 25λεπτο βίντεό μας.

Ως TASTV.GR ζητούμε συγνώμη από όλους τους αναγνώστες της ιστοσελίδας μας και από όσους θα δούν το παρακάτω μας βίντεο, για την κακή ποιότητα του ήχου με την ενημέρωση ότι δεν είναι δική μας ευθύνη αλλά αυτό δυστυχώς συμβαίνει από την ημέρα που έγινε η ανακαίνιση της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

 
 

13/5/17

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments