....

ΕΔΕΣΣΑ : Η ΜΑΓΔΑ ΔΗΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ"

Η Μάγδα Δήμου-Ρουσουλέντση είναι πτυχιούχος της ανώτατης κρατικής σχολής φυσικοθεραπείας Λαμίας με μετεκπαίδευση στο κέντρο Voyta της Ρώμης και μεταπτυχιακά στο manual therapy,μάλαξη συνδετικού ιστού,πελματογραφιας και βιοσυντονισμού.

Γεννήθηκε το 1978 και διατηρεί κέντρο φυσικοθεραπείας και βιοσυντονισμού μαζί με την αδερφή της Χριστίνα στην Έδεσσα τα τελευταία 13 χρόνια.

Η Μάγδα έχει τρία υπέροχα αγόρια και περιβάλλεται από την γνωστή σε όλη την Ελλάδα οικογένεια Ρουσουλέντση, που έχει αφήσει το στίγμα της στην χειροπρακτική για περισσότερο από έναν αιώνα και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα BRAND της Έδεσσας!

Πατέρας της είναι ο Παντελής Δήμου Ρουσουλέντσης, μητέρα της η Ευθυμία Δήμου και αδερφές της η Χριστίνα και η Στεφάνια .

Η ιστορία της οικογένειας Ρουσουλέντση έχει γραφτεί ανεξίτηλα στη διαδρομή της Έδεσσας και του τόπου μας!

Η τεράστια κοινωνική προσφορά είχε την αφετηρία της στον παππού Χρήστο έχοντας ως άξιους συνεχιστές τον Παντελή και Σωκράτη Ρουσουλέντση!

Η αντιμετώπιση τους απέναντι στους προγόνους μας και ιδιαίτερα στους φτωχούς ανθρώπους της περιοχής μας, εξασφάλισαν την απόλυτη εμπιστοσύνη της κοινωνίας στο άκουσμα και μόνο του ονόματος τους!

Πολλές ιστορίες στα όρια του θρύλου διαδραματίστηκαν στο πέρασμα δύο αιώνων, οι οποίες ζουν στη συλλογική μνήμη και πρέπει να καταγραφούν διασφαλίζοντας το δίδαγμα τους στο διηνεκές.

Σήμερα η τρίτη γενιά, Χρήστος ,Χριστίνα, Μάγδα συνεχίζει με αξιοπρέπεια και ήθος την οικογενειακή παράδοση!

Ένα μέλος αυτής αποφάσισε να υπηρετήσει και την αυτοδιοίκηση του τόπου.

Καλωσορίζουμε με χαρά τη Μάγδα στην Κοινωνία σε Κίνηση και της ευχόμαστε καλόν αγώνα!

 

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments