....

ΕΔΕΣΣΑ : ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 1ου ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ (PHOTOS)

 

 

Το 1ο ΕΠΑΛ ΄Εδεσσας και το Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας, στα πλαίσια συνδιοργάνωσης και με αφορμή την Εβδομάδα Υγείας, η οποία είναι  αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του σακχαρώδη διαβήτη, σήμερα το πρωί  της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου 2017 σε χώρο της λαϊκής αγοράς πραγματοποίησαν δωρεάν μέτρηση πίεσης και σακχάρου σε όσους και όσες  το επιθυμούσαν δωρεάν. Οι μετρήσεις γίνονται από μαθήτριες και   μαθητές Της Νοσηλευτικής του Τομέα Υγείας Πρόνοιας - Ευεξίας . Ο κόσμος που προσήλθε ήταν αρκετός και εξέφρασε τα συχγαρητήρια σε όλους για αυτή τους την πρωτοβουλία, κάτι που σχολιάσθηκε πάρα πολύ αρκετά θετικά σήμερα από όλους  στην λαική αγορά της Έδεσσας, Αρκετοί εξέφρασν την εποιυμία αυτό μακάρι να μπορούσε να γίνεται σε πιο τακτικά χρονικά διαστήματα.

Επίσης οι δράσεις συνεχίζονται  με το εξής πρόγραμμα :

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου ΄Εδεσσας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-ομιλία που είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση για τον σακχαρώδη διαβήτη. Ομιλητής θα είναι ο Ειδικός Παθολόγος Θεόδωρος Φελέκης και η Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Κατερίνα Αρβανίτη.

Τέλος την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, θα γίνουν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και πίεσης  στην λαϊκή αγορά της ΄Αρνισσας.

΄Ολες οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου ΄Εδεσσας.

 

 

Φωτογραφίες Photo ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ με τις ευχαριστίες μας

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments